-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skrydžių palydovė atskleidė gudrybę, kaip lėktuve visada pirmam gauti maisto

Skrydžių palydovė atskleidė, kaip skrisdama visuomet pirmiausia gauna maisto ir kaip lėktuve jaustis patogiau, rašoma „The Sun“.
Maistas lėktuve
Maistas lėktuve / 123RF.com nuotr.

Nėra nieko blogiau, nei sėdėti lėktuvo gale ir žiūrėti, kaip visi priešais tave esantys keleiviai maistą gauna pirmieji. Tačiau net ir lėktuve yra būdas praleisti pietų eilę.

Caroline Kneitz daugiau nei šešerius metus dirbo „Emirates“ skrydžių palydove ir per tą laiką išmoko kelių gudrybių, kad skrydžiai būtų malonesni. Viena iš jų – taktika, kaip anksčiau už kitus orlaivio keleivius gauti maisto.

Ji atskleidė, kad tie, kurie užsisako specialių patiekalų, visada aptarnaujami pirmieji, kad maitinimo paslaugos vyktų sklandžiau.

C.Kneitz „Mail Online“ sakė: „Jei norite, kad maistas būtų patiektas anksčiau, jums tereikia užsisakyti specialų patiekalą, pvz., veganišką ar košerinį. Specialūs patiekalai, kuriuos reikia užsisakyti iš anksto, visada patiekiami pirmieji. Jei skrendate naktiniu skrydžiu, ypač naudinga valgyti anksčiau, nes galite greičiau užmigti“.

C.Kneitz taip pat atskleidė, kaip keleiviai gali pasinaudoti pagalve, kad užmigtų nepatogiose lėktuvo sėdynėse.

Ji sakė, kad pakanka iš namų atsinešti pagalvės užvalkalą ir pridūrė: „Jei norite aukščiausios miego kokybės, pasiimkite pilno dydžio pagalvės užvalkalą ir prikimškite jį papildomų oro linijų pagalvių ar antklodžių, kad susidarytų viena didelė pagalvė. Tai tikrai suteikia didžiausią komfortą ir yra vienas iš mano mėgstamiausių patarimų“.

Pagalvių užvalkalus taip pat galima naudoti papildomam rankiniam bagažui į lėktuvus.

123RF.com nuotr. / Miegas lėktuve
123RF.com nuotr. / Miegas lėktuve

Anya Iakovlieva, „TikTok“ paskyroje pasivadinusi @nolimitua, pasinaudojusi tuščiu pagalvės užvalkalu sugebėjo į lėktuvą įsinešti keletą papildomų daiktų.

Ji nufilmavo, kaip prikemša užvalkalą drabužių, o paskui uždeda jį ant savo lagamino viršaus.

Tikriausiai lėktuvo įgula, tikrinusi keleivius, manė, kad pagalvės užvalkalas bus naudojamas kaip pagalbinė priemonė miegui, nes Anya parodė klipą, kuriame užfiksuota, kaip skrydžio metu apkabina pagalvę.

Tai gali atrodyti klastinga, tačiau kai kurie skrydžių palydovai visai nesijaudina, jei keleiviai bando įsinešti šiek tiek papildomo bagažo už jį nesumokėję.

Keleivių salono įgulos tinklaraštininkas „Sun Online Travel“ pasakojo: „Mes matėme vaizdo įrašus „TikTok“, kuriuose žmonės po megztiniais slepia maišus, kad atrodytų nėšti, arba kiša drabužius į pagalvių užvalkalus. Visuose juose žmonės tiesiog bando pasiimti daugiau daiktų per atostogas ir nemokėti už perteklinį bagažą, ir patikėkite, mes juos visus matėme.

123RF.com nuotr. / Skrydis
123RF.com nuotr. / Skrydis

Tikėtina, kad tikriausiai net matėme tuos žmones, kurie tai darė oro uoste, bet tiesiog nesirūpinome tiek, kad ką nors darytume. Mane asmeniškai tai įkvėpė – aš stengiuosi taupyti, kur tik galiu. Netgi būdami skrydžių palydovais turime paklausti vadovo, ar norime į lėktuvą pasiimti kokių nors papildomų daiktų, todėl visiškai užjaučiu.

Vienintelis dalykas, kurio norėčiau paprašyti visų, galvojančių apie bandymą išsisukti ir nemokėti už perteklinį bagažą, – vis tiek viską skenuoti per saugumo patikrą. Jei krepšys buvo patikrintas skeneriais, aš neprieštarauju, kad jis būtų lėktuve, nesvarbu, ar už jį sumokėta, ar ne.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius