Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skrydžių palydovė įspėjo apie lėktuvo sėdynės dalį, kurios nevalia liesti: kas su ja ne taip?

Yra viena lėktuvo sėdynės dalis, kurios niekada neturėtumėte liesti, nes skrydžių palydovė teigė, kad joje yra daugiau mikrobų nei bet kur kitur aplink jūsų kėdę, rašoma „The Mirror“.
Lėktuvo sėdynės
Lėktuvo sėdynės / Shutterstock nuotr.

Skrydžių palydovė pasidalijo žinia, kurią mums visiems reikėjo išgirsti, bet nė vienas iš mūsų nėra pasirengęs su tuo susitaikyti – kai kuriose lėktuvo vietose yra daugybė mikrobų.

Iš tiesų, ji teigė, kad yra viena sėdynės dalis, kurios turėtumėte vengti liesti bet kokia kaina, nes ji yra daug nešvaresnė nei bet kuri kita kėdės dalis. Tačiau kuri tai dalis?

Iš karto galite pamanyti, kad tai saugos diržas, nes jį liečia visi keleiviai, kai atsisėda. Tačiau keista, kad tai nėra pati nešvariausia sėdynės dalis. Pasak su „Ski Vertigo“ kalbėjusios skrydžių palydovės, blogiausia dalis iš tikrųjų yra kišenė sėdynės gale.

123RF.com nuotr. / Lėktuvo salonas
123RF.com nuotr. / Lėktuvo salonas

Ji teigė, kad jei jaučiate pagundą įsidėti daiktus į kišenę, pirmiausia turėtumėte apsvarstyti galimybę imtis priemonių, kad įsitikintumėte, jog ši vieta yra švari, nes nežinote, kas dar ten buvo laikoma.

„Jei privalote naudoti sėdynės atlošo kišenę, apsvarstykite galimybę ją iškloti vienkartiniu maišeliu savo daiktams, – sakė ji.

Jei privalote naudoti sėdynės atlošo kišenę, apsvarstykite galimybę ją iškloti vienkartiniu maišeliu savo daiktams.

– Taip ne tik išsaugosite savo daiktus švarius, bet ir supaprastinsite valymą bei sumažinsite savo sąlytį su galimais nešvarumais. Ilgesniems skrydžiams apsvarstykite galimybę įsidėti nedidelį higienos rinkinį.“

Shutterstock nuotr. / Lėktuvo salonas
Shutterstock nuotr. / Lėktuvo salonas

Skrydžių palydovė teigė, kad į šį rinkinį galėtų įeiti „veido kaukės, rankų dezinfekavimo priemonė, dezinfekuojančios servetėlės ir net atsarginis drabužių komplektas rankiniame bagažo skyriuje“. Atsarginiai drabužiai ne tik padės greičiau atsikratyti mikrobų, bet ir persirengti po ilgo skrydžio – „padės jaustis žvaliau“, ypač dėl to, kad kelionės lėktuvu dažnai būna vangios.

Ši skrydžių palydovė nėra vienintelė, nes ankstesnėje „Reddit“ temoje, kurioje skrydžių palydovai dalijosi savo „nerimą keliančiomis lėktuvo paslaptimis“, buvo daug pranešimų ta pačia tema.

Shutterstock nuotr. / Lėktuvo sėdynės kišenė
Shutterstock nuotr. / Lėktuvo sėdynės kišenė

Vienas asmuo rašė: „VISADA rekomenduoju niekada, niekada, niekada, niekada, niekada, NIEKADA nenaudoti ir nedėti nieko į sėdynės kišenę. Jos išvalomos nuo šiukšlių, bet niekada nėra „valomos“. Esu ištraukusi ir mačiusi, kaip iš ten ištraukiama visko. Nešvarios servetėlės, ligonių maišeliai, kelnaitės, kojinės, guma, pusiau sučiulpti saldainiai, obuolių branduoliai... o kitą skrydį eini ir dedi ten savo telefoną ar nešiojamąjį kompiuterį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius