Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 03

Su išsvajota užsieniete atostogavęs lietuvis: „Atėjo metas parodyti, kuris čia iš mūsų vyras“

Nors ilgus metus dievagojausi, kad tokių šalių kaip Ispanija niekada nepamėgsiu, bet maža dėl ko žmogus gyvenime esi prisidievagojęs – šiandien ji yra viena mėgstamiausių mano šalių. Tai yra normalu, su amžiumi kinta požiūris, vertybės ir įsitikinimai, tad ankstesnės šnekos dabar gali atrodyti ne tik neaktualiomis, bet ir juokingomis. Per tą dievagojimosi laikotarpį Ispanijoje viešėjau keliskart, pramokau kalbą ir, žiūrėk, dabar jau pavydžiu namus toje šalyje turintiems. Taip pavydžiu, kad ir pats apie juos galvoju.
Malaga, Ispanija
Malaga, Ispanija / Shutterstock nuotr.

Kita vertus, galvok kiek nori, kai kišenės apykiaurės. Naudos iš to nebus, o galva įsiskaudės. Jau dabar, tiesą sakant, net truputį skauda. Todėl meskime sunkias mintis į šoną ir eikime prie lengvesnių. Kokių? Žinoma, prie minčių apie keliones – tokios mintys visada malonios. Ir šįkart apie kelionę po Ispaniją, nes ne veltui juk tokią įžangą apie tą šalį padariau.

Šiandien papasakosiu apie tą kartą, kai po Ispaniją keliavau su savo drauge iš JAV, su kuria buvau gana glaustai susibendravęs toje šalyje gyvendamas. Prieš tą susitikimą Ispanijoje buvau jos nematęs kelis mėnesius, taigi – gerokai pasiilgęs.

123rf.com nuotr. / Madridas, Ispanija
123rf.com nuotr. / Madridas, Ispanija

Tikėjausi, kad ji jaučia tą patį ir laukiau itin romantiškos kelionės. Be, vėlgi, maža ko gyvenime tikimės – susitikus Madrido oro uoste, supratome, kad teks vienam prie kito priprasti iš naujo. Aš, tiesa, pripratau itin greitai, bet jai pripratimas užtruko. Viskas sulėtėjo taip, kad septintą kelionės dieną mergina prie manęs vis dar nebuvo pripratusi. Dėl to aš niršau vis labiau – ne tam vykau į romantišką kelionę, kad joje nebūtų nieko romantiško.

Kai kelionė persirito į antrą pusę, ji manęs dar nebuvo prisileidusi. Ir išvis, ji man apskritai ėmė atrodyti kažkokia įtartina ir netrukus paaiškėjo, kad ne taip smarkiai ir klydau. Skaitykite toliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius