Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ skelbia „Juodojo penktadienio“ išpardavimą: siūlo 3 mln. bilietų su 25 proc. nuolaida

Žemų sąnaudų oro linijų bendrovė „Wizz Air“ skelbia „Juodojo penktadienio“ išpardavimą. Tik lapkričio 25 d. 3 milijonams atrinktų bendrovės lėktuvo bilietų taikoma 25 proc. nuolaida. Be to, įsigyjant bilietus bendrovė siūlo pasinaudoti partnerių „Booking.com“ paslaugomis ir gauti iki 40 proc. nuolaidą užsakymui.
„Wizz Air“ lėktuvas
„Wizz Air“ lėktuvas / „Wizz Air“ nuotr.

Bilietus atrinktiems skrydžiams galima įsigyti tik šiandien internetinėje oro linijų bendrovės svetainėje ar mobilioje programėlėje. Nuolaida galioja skrydžiams, vyksiantiems nuo 2023 m. sausio 9 d. iki balandžio 1 d., rašoma bendrovės pranešime spaudai.

Prieš vykstant pasirinkta kryptimi, bendrovė taip pat rekomenduoja pasinaudoti nuolat atnaujinamu WIZZ kelionių planavimo žemėlapiu, kuris leidžia pasitikrinti, kokios taisyklės galioja keliaujant bendrovės tinkle esančiais maršrutais. Jame taip pat pateikiama informacijos apie galimus kelionių ribojimus dėl koronaviruso pandemijos.

Bendrovė visiems keleiviams pataria į savo rezervaciją įtraukti „WIZZ Flex“ paslaugą. Pasirinkę šią paslaugą keleiviai gali būti tikri, kad pasikeitus aplinkybėms ar prireikus keisti skrydžio datą ar tikslą, jie tai galės padaryti bet kuriam pasirinktam skrydžiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius