-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 09

Margaritos sužadėtuvių istorija. „Jis pasipiršo netikėtai – Baltijos jūros bangose“

Ji24.lt portalas skelbia romantiškų, nuotaikingų, ašarą spaudžiančių, jautrių, netikėtų, įsimintinų istorijų konkursą „Kaip aš susižadėjau“. Rašykite nuostabią ir nepakartojamą istoriją apie tai, kaip jums pasipiršo, ir laimėkite puikius prizus savo grožiui. Pateikiame Margaritos sužadėtuvių istoriją.
Pora prie jūros
Pora prie jūros / „Shuterstock“ nuotr.

Sutikau savo gyvenimo meilę dar visai jauna, būdama beveik 17 metų, ir visai ne jis mane susirado, o radau jį aš. Viskas prasidėjo po skaudžių skyrybų su tuometiniu draugu, kuris mane įskaudino išduodamas su gera mano drauge. Tada nusprendžiau, jog daugiau nė vienas vaikinas manęs neskaudins, dabar skaudinsiu aš.

Vienoje tuo metu populiarioje internetinėje svetainėje į akį krito vienas vaikinas. Aš pirma jam parašiau, ir jis „užkibo“. Tik mano karingos nuotaikos greitai išblėso, kuomet suvokiau, jog tą vaikiną pamilau.

Jis buvo už mane vyresnis penkeriais metais. Sutarėme labai gažiai, laikui bėgant bendravome jau ir šeimomis, aš apsigyvenau pas jį, tačiau piršlybų vis nesulaukiau. Apie tai paklausus išgirsdavau atsakymą, jog nėra kur skubėti, kai baigsiu studijas, bus ir šeima, ir vaikai.

Atėjo paskutiniai bakalauro studijų metai. Su mama ir draugėmis vis spėliodavome, kada pagaliau jis man pasipirš: Naujųjų metų išvakarėse, Valentino dienos vakarą, per mano gimimo dieną... Ir vis dėlto viskas įvyko labai netikėtai, būtent taip, kaip jis ir norėjo.

Baigus studijas ir gavus laisvą savaitgalį, vasaros pabaigoje su savo vaikinu, mūsų krikšto dukryte ir jos tėveliais nusprendėme paatostogauti pajūryje (jau prieš išvažiuojant kirbėjo mintis, kad vaikinas pakvies romantiškai palydėti saulės ir pasipirš).

Taip pat skaitykite: Dvi Svetlanos sužadėtuvių istorijos. „Tobulos piršlybos buvo Londone, naujametę naktį“

Po ilgos kelionės, išsikrovus daiktus ir artėjant vakarui, visi nusprendėme eiti prie jūros. Būtent tą dieną buvo itin stiprus vėjas, tačiau diena buvo saulėta, tad nusprendėme atsikvėpti kopose.

Atėjo paskutiniai bakalauro studijų metai. Su mama ir draugėmis vis spėliodavome, kada pagaliau jis man pasipirš: Naujųjų metų išvakarėse, Valentino dienos vakarą, per mano gimimo dieną...

Kiek apšilus vaikinas pasiūlė eiti išsimaudyti, draugė atšovė, kad nors ir šaltokas vėjas, bet tokios galimybės galime ir nebesulaukti, juk neaišku, kokie orai bus likusias dienas.

Bangos buvo neįtikėtino aukščio, trise įlindome į šaltas jūros bangas, tačiau draugė ilgai neišbuvo, apsisukusi grįžo ant kranto pas savo šeimą. Vaikinas paėmė mane už rankos ir pasiūlė eiti kiek giliau. Taip ir padarėme.

Kai pati jūra buvo iki kelių, o jos bangos siekė pečius, draugas išsitraukė sužadėtuvių žiedą ir pasipiršo tiesiog Baltijos jūros pursluose.

Taip pat skaitykite: Ingos sužadėtuvių istorija. „Man pasipiršo ant didžiausio akmens tilto Europoje“

Apėmė nepakartojamas jausmas, nebejutau nei šaltuko, nei bangų mušos, kai šokau jam į glėbį. Ant veido buvo nebeįmanoma suprasti, kur sūrus jūros vanduo, o kur mano džiaugsmo kupinos ašaros. Tai buvo mažiausiai tikėtinos piršlybos, būtent tokios, kokių jis norėjo.

Praėjus septyneriems metams nuo pažinties. mes susituokėme, šiuo metu planuojame vaikutį ir esame labai laimingi, kad radome vienas kitą.


Šis tekstas dalyvauja portalo Ji24.lt rengiamame konkurse „Kaip aš susižadėjau“ (konkurso sąlygas rasite čia).

Jame dalyvauti galite ir Jūs! Rašykite ir siųskite romantiškas, šiltas bei jaudinančias istorijas konkursui adresu konkursai@ji24.lt.

  • Dviejų piršlybų istorijų, kurias atrinks redakcijos sudaryta komisija, autoriams atiteks po dvigubą kuponą masažo paslaugoms ajurvedos centre „SPA Shanti“ (vieno kupono vertė – 29 eurai (100 Lt)). Taigi, jei jūsų istorija laimės, gausite 2 kuponus.
  • O skaitytojų balsų daugiausia surinkusios istorijos autorius galės džiaugtis grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ dovanų čekiu visoms paslaugoms (čekio vertė – 87 eurai (300 Lt)).

Jūsų istorijų laukiame iki š. m. vasario 12 d. (ketvirtadienio).

Visas iki šiol atsiųstas istorijas paskaityti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius