-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 stilingiausių lietuvių instagrame, kurias verta sekti: pasisemkite įkvėpimo

Socialiniai tinklai šiandien daugybei žmonių yra pranokę pirminę komunikacinės platformos reikšmę. Be jau paminėtos bendravimo su draugais funkcijos, įvairios platformos leidžia semtis sporto, laisvalaikio, kulinarinių, gyvenimo būdo, stiliaus įkvėpimų.
Stilingos moterys instagrame
Stilingos moterys instagrame / Igno Miškinio / 15min iliustracija

Lietuvoje, kaip ir visame pasaulyje, vienas populiariausių ir aktualiausių socialinių tinklų yra „Instagramas“. Nuotraukų ir trumpų vaizdo įrašų platforma leidžia dalytis įvairiais gyvenimo momentais, kelionių akimirkomis ar tiesiog įprasta kasdienybe.

Ne paslaptis, kad šioje platformoje galima rasti ir aibę įkvepiančių profilių, kurie sužadins jūsų smalsumą. Egzistuoja tikrai ne vienas aspektas, dėl kurių galima sekti jums patinkantį žmogų. Tai ir artimos vertybės, ir patinkančios mintys, ir įkvepiantis stiliaus pojūtis.

Lietuvoje išties netrūksta estetiką ir stilių propaguojančių žmonių, tačiau dažnai būna nelengva atsirinkti ir susisteminti socialiniame tinkle pateikiamą informaciją. Trokštančioms pasisemti įkvėpimo stiliaus klausimais, pristatome 10 lietuvių moterų profilių.

Kiekviena jų reprezentuoja savitą mados koncepciją ir suvokimą, tačiau visose anketose galima atrasti žavių ir unikalių elementų.

Monika Janutauskaitė

Šis profilis, palyginti su kitais, yra kiek mažiau žinomas ir nusileidžia populiarumu. Anketos stiliaus konstanta galima pavadinti konceptualumą. Minimizuota stiliaus paletė ir daug klasikinio kirpimo motyvų.

Monika išsaugo gana tradicinio drabužių derinimo ašį, kurios epicentre atsiduria švarkas arba paltas, o likęs garderobas tarsi nugula prie kryptį diktuojančio pagrindinio drabužio.

Patricija Gadžijeva

Vienas rafinuočiausių profilių, kuriame akivaizdus kokybės aspektas. Galima pastebėti nemažai paltų, kurie derinami su gana įprastu garderobu, pavyzdžiui, kelnėmis. Nors didelę Patricijos profilio dalį užima kulinarinio pobūdžio įrašai, kiekvienas pasidalintas stiliaus derinys, rodos, parinktas su ypatingu kruopštumu.

Negalima nepastebėti ir ypač puikiai parenkamų aksesuarų, pavyzdžiui, akinių.

Vaida Skaisgirė

Bene labiausiai kelionių nuotaika ir atmosfera alsuojantis profilis. Daug įrašų Vaida kelia iš Italijos, kurios koncepcija, galima spėti, padarė nemenką įtaką stiliui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius