Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 vasaros akcentų vyrams: basutės su kojinėm, ekstremalūs šortai, „kibiriukas“

Sportiniai marškinėliai, šortai, basutės – ir esate pasirengę vasarai? Taip, tačiau svarbiausia išsiaiškinti, kokie jie turi būti, kad atrodytumėte stilingai ir šiuolaikiškai.
„Prada“ modeliai
„Prada“ modeliai / „Scanpix“ nuotr.

Akiniai nuo saulės

Vasarą – tai bene reikalingiausias aksesuaras, neįtraukiant kosmetikos – kremo nuo saulės. Šį sezoną nebūkite kuklūs – rinkitės ryškius, plačiais rėmeliais, spalvingus akinius. Akiniai ne tik saugo jūsų akis nuo UV spindulių, gerina vaizdo kokybę, bet ir yra jūsų asmenybės išraiškos dalis.

„Scanpix“ nuotr./„Etro“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcija vyrams
„Scanpix“ nuotr./„Etro“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcija vyrams

Glaudės

Vartote rankose senamadžius trikampio formos maudymosi „triusikėlius“? Siūlome padėti juos atgal į stalčių. Šį sezoną karaliauja šortų tipo maudymosi kelnaitės. Ilgis – kuo įvairiausias: nuo trumpučių, iki kelių ar šiek tiek žemiau jų. Tik pageidavimas vienas – kelnaitės turi būti laisvos, neaptemptos.

Kepurė

Jau rašėme, kad šį sezoną mados topuose – panama arba žvejo kepuraitė, kuri dar kartais vadinama „kibirėliu“ (ang. bucket cap). Karantino metu sukilus rankdarbių bangai, išpopuliarėjo megzti daiktai – rankinės, liemenės, sijonai. Ne išimtis ir galvos apdangalai. Vąšeliu nertas kepuriukas-kibiriukas paverstų jus mados ikona. Tik prisiminkite, kaip žaviai su juo atrodo Bella Hadid ar Ella Emhoff.

„Scanpix“ nuotr./„MSGM“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
„Scanpix“ nuotr./„MSGM“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Lengvos kelnės

Karštymečiu jos – tikras išsigelbėjimas. Pamirškite džinsus ar velvetines kelnes – rinkitės lininį, medvilninį drabužį. Leiskite odai kvėpuoti ir visam kūnui pajusti vasarą. Ir patogumą, žinoma.

Trumpi šortai

Jie karaliavo aną vasarą, tačiau šią jie tampa dar ekstremalesni – trumpėja iki maksimumo. Kuo trumpesni, tuo geriau! Ir madingiau!

Kojinės + basutės

Ilgą laiką gėdinti vyrai dėl tokio aprangos nesusipratimo – basučių ir kojinių derinio – dabar gali atsipalaiduoti. Argumentai – man estetiškiau („kam tuos nagus rodyt“) ir patogiau („kojinės apsaugo nuo trynimo“) dabar nebereikalingi. Tiesiog maunatės kojines ir spiriatės į basutes. Viskas.

„Scanpix“ nuotr./„Mans“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
„Scanpix“ nuotr./„Mans“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Žygio batai

Tai dar viena ryški vasaros tendencija vyrams – žygio batai, skirti ėjimui, kopimui. Rinkitės kokybę, žinomus prekių ženklus. Nepralošite.

Marškinėliai siauromis petnešomis

Prigludę marškinėliai be rankovių („maikė“) – geidžiamiausi šią vasarą. Pakanka pasekti instagrame „Måneskin“ lyderio Damiano Davido profilį, ir pamatysite, kaip puikiai jis juos dėvi. Beje, juos nešioti galite ir su liemene, ir po švarku. Tiks visaip.

Šlepetės atvira nosimi

Matosi pirštukai šlepetėse – su panašiomis einate po treniruotės į baseiną? Tiks ir lauke! Būsite madingi ir stilingi. Visi prekių ženklai – nuo „Birkenstock“, „Suicoke“ iki „Marni“ ar „Balenciaga“ – turi ką pasiūlyti.

Poilsio komplektas

Laisvos kelnės, lengvi ir oversized dydžio marškiniai ilgomis rankovėmis (ar švarkas ant tinklinių marškinėlių), tik ne šlepetės, o sandalai – ir jūs jau laisvalaikio liūtas, pasirengęs pasisėdėjimui bičiulių kompanijoje jaukiame bare iki vidurnakčio.

Beje, drabužiai gali būti ir lininiai – tai nė kiek nesugadins įvaizdžio.

„Scanpix“ nuotr./„MSGM“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
„Scanpix“ nuotr./„MSGM“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Beje, kaip pastebėjote, dauguma pavyzdžių tekste iš 2022 m. pavasario ir vasaros vyriškų drabužių kolekcijų, o tai tik įrodo, kad šįmet madingi dalykai persikels ir į kitus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius