Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 daiktai, kuriuos šį rudenį reikėtų turėti kiekvienai stilingai moteriai

Prasidėjus naujam sezonui kalbame apie jam būdingas tendencijas. Dažniausiai jų – ne viena ir ne dvi. Šį kartą pakalbinome stilistę Mingailę Skuodytę ir paprašėme, kad išskirtų penkis daiktus, kuriuos šį rudenį galėtų turėti kiekviena stiliui ir madai neabejinga moteris. Jei ne visi jų jums prie širdies, tuomet siūlome išsirinkti bent vieną.
Rudens tendencijos
Rudens tendencijos / Vida Press ir „Scanpix“ / „Sipa USA“ nuotr.

Skarelė

Lengva, plona, tinkančių spalvų ir patinkančių raštų. Pasak stilistės M.Skuodytės, skarelė šį sezoną dėvima įprasčiausiais būdais – ant kaklo ar ant galvos. Ji taip pat gali būti naudojama ir vietoj diržo, tapti riešo, kulkšnies ar net rankinės aksesuaru (galima rišti ant rankenos). „Tai maža detalė, kuri ne pakeičia, bet šiek tiek pagyvina ir atnaujina jau turimą drabužių derinį. Ir dera prie visko“, – teigia „Tavo stilius“ įkūrėja M.Skuodytė.

Vida Press nuotr./Skarelė ant kaklo
Vida Press nuotr./Skarelė ant kaklo
Vida Press nuotr./Rosie Huntington-Whiteley
Vida Press nuotr./Rosie Huntington-Whiteley

Dideli sportbačiai

„Niekur mes nuo jų nepabėgsime, metai bėga, o sportbačiai tik didėja ir keistėja“, – apie dabar ypač populiarius sportbačius (angl. chunky sneakers) sako pašnekovė. – Todėl rekomenduočiau nors vienus tokius įsigyti.“

Pasak jos, kiekvienas gali rinktis pagal stilių – jie gali būti ryškių spalvų, blizgūs ar puošti aplikacijomis, o gal kiek įmanoma subtilesni ir minimalistiškesni. Kad ir kokius išsirinksite, galėsite dėvėti ne tik prie sportinio ar kasdienio stiliaus, bet ir derinti su lengva suknele ar kostiumėliu.

Vida Press nuotr./„Air Max“ kedai gatvėje
Vida Press nuotr./„Air Max“ kedai gatvėje
Vida Press nuotr./Modelis Elsa Hosk
Vida Press nuotr./Modelis Elsa Hosk

Pirštinės

Iki alkūnių, visų įmanomų spalvų, odinės, aksominės ir net lateksinės. O tos, kurios mėgsta nuolat maigyti telefoną, gali rinktis pirštines su nukirptais pirštų galiukais. „Tai dar vienas itin lengvas būdas atnaujinti ar pagyvinti savo dabartinį įvaizdį. Tokios pirštinės labiau tiks prie paltukų, megztukų, švarkų ar marškinių“, – pataria stilistė.

Galvos apdangalai

Šį sezoną galite improvizuoti, rinkdamosi galvos apdangalą. Ypač madingos kepurės su snapeliu, skrybėlės, skaros ir net balaklavos. „O jei dar suderinsite su gigantiškais akiniais nuo saulės, niekas neabejos – stilinga ar ne. Pasirinkimas itin didelis, tad galite rinktis pagal savo stilių ir dėvėti su turimais deriniais“, – sako M.Skuodytė.

Gyvūnų raštai

Madingi visi galimi gyvūnų raštai: leopardo, zebro, gyvatės ir kt., ir jie gali vyrauti ne tik drabužiuose, bet ir aksesuaruose. „Puiki proga atsikratyti seniai susikurto neteisingo įvaizdžio ir neapykantos šiems printams ir įrodyti, kad galime eiti koja kojon su aukščiausia mada. Kam per drąsu paltas, švarkas ar suknelė, galite pradėti nuo palaidinės. Toks raštas yra elegantiškas, todėl iš dalies reikėtų derinti su elegantiškais ar klasikiniais drabužiais bei aksesuarais“, – patarimus dalija stilistė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius