Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

5 drabužiai ir batai, kurie ypač dera su siaurais džinsais

Siauri džinsai keletą metų buvo palikti užmaršty ir vietą užleidę plačioms ir kitų modelių kelnėms bei džinsams. Tačiau šį sezoną jie grįžo į madą (kai kuriems jie niekad iš jos ir nebuvo išėję). Kalbant apie siaurus džinsus, kad jie atrodytų stilingai, svarbiausia yra pasirinkti tinkamus viršutinės dalies drabužius. Tad kokie drabužiai prie jų dera ir kokią madingą avalynę šį sezoną rekomenduojama prie jų derinti?
Džinsai
Džinsai / 123RF.com nuotr.

Visi šie žemiau esantys pasiūlymai puikiai dera prie bet kurių džinsų, bet, kaip rašo whowhatwear.co.uk, jie ypač tinka prie siaurų.

Laisvi marškiniai

Laisvi, didesni marškiniai ir toliau karaliauja. Nesvarbu, ar pasirinksite dryžuotus, ar vienspalvius kurios nors spalvos, neprašausite pro šalį, nes toks drabužis puikiai dera su džinsais.

Dryžuotas megztukas arba palaidinė

Dryžuotas medvilnės megztukas ar palaidinė ilgomis bei trumpomis rankovėmis, o gal ir berankovė (kas kam labiau patinka) – drabužis, kuris neišeina iš mados ir yra tinkamas „partneris“ džinsams.

Lengvas švarkas

Dar vienas puikus pasirinkimas dėvint džinsus – lengvas laisvesnio modelio švarkas. Galite rinktis šviesių pastelinių ar ryškesnių spalvų švarką ir derinti prie juodų ar mėlynų džinsų, o gal net susikurti monochrominį derinį – pavyzdžiui, pasirinkus vasariškai šviesaus atspalvio švarką ir džinsus.

Odinis švarkas

Iš mados neišeinantis odinis švarkas/striukė – visada geras ir užtikrintas pasirinkimas, taip pat, be abejonės, puikiai derantis prie džinsų. Po juo galite vilkėti dryžuotą ar vienspalvę palaidinę, marškinėlius ar marškinius.

Baleto bateliai arba lygiapadžiai Mary Janes

Žinoma, prie aptemptų džinsų galite derinti beveik bet kokio stiliaus batus, tačiau šiuo metu itin madingi plokščiapadžiai baleto ir Mary Janes bateliai, kurie pasirinktam deriniui suteikia elegantiškumo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius