Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

6 variantai, kaip ir prie ko prancūzės derina džinsus

Džinsai – nepakeičiamas drabužis, tinkantis daugeliui įvairių progų – tiek išeiti dieną pasivaikščioti parke ar miesto gatvėmis, tiek einant į vakarėlį ar renginį. Portalo whowhatwear.co.uk žurnalistė Elinor Block džinsus išskiria kaip vieninteles kelnes, kurias nuolat dėvi prancūzės: „Ir, akivaizdu, jos puikiai žino, kaip džinsus paversti elegantiškais.“
Gatvės stilius
Gatvės stilius / 123RF.com nuotr.

Labai dažnai džinsai derinami prie klasikinio švarko ir elegantiškų batų, oversized baltų marškinių. Tačiau, E.Block teigimu, yra ir keletas kitų derinių, kuriuos mėgsta prancūzės. Žemiau – šešios jos išgrynintos prancūzių džinsų derinimo formulės, prie kurių jos visada sugrįžta.

Švarkas ir bateliai

Nesudėtingas, bet puikiai atrodantis derinys – kokybiško audinio klasikinis švarkas ir bateliai – gali būti lygiapadažiai ar su pakulne, įsispiriami (angl. mules) ar net aukštakulnės basutės.

Balti marškiniai ir lygiapadžiai bateliai

Balti marškiniai – dar vienas klasikinis prancūzių garderobo elementas. Prancūziškiausias būdas dėvėti šiuos marškinius, pasak E.Block, – atsegti juos tiek, kiek jaučiatės patogiai, o jei dar išlįs kamputis apatinio trikotažo, atrodysite kaip prancūzė.

Šį drabužį galima derinti su bet kokia avalyne, tačiau lygiapadažiai sandalai ar baleto tipo bateliai taip pat atrodys labai elegantiškai.

Megztinis ir auliniai batai

Itin paprastas derinys. Norėdamos jį šiek tiek paįvairinti, megztinį galite sukišti į džinsus. Tiesa, šie turėtų būti aukštesnio juosmens ir šiek tiek trumpinti, o prie jų derinami auliniai batai – stambesniu kulnu.

Kojinės ir loaferiai

Baltos kojinės ir loaferiai – jau kurį laiką madingas derinys. Tiesa, prie loaferių galima derinti ne tik baltas, bet ir juodas kojines, o šis duetas puikiai atrodys prie džinsų.

Džinsinis derinys ir aukštakulniai

Džinsų ir džinsinio viršutinės dalies drabužio derinį pamėgo daugybė prancūzių. Tai gali būti tiesiog džinsų ir įprasto džinsinio švarko derinys, arba galite rinktis įdomesnį džinsinį švarką – ilgesnį, sujuosiamą diržu ar turintį didelę apykaklę. O prie jų derinkite aukštakulnius.

Klasikinė balta palaidinė

Tikra klasika, kalbant apie prancūzių džinsų derinimo variantus? Paprasčiausia iš visų – balta palaidinė. Geriau, kad ji būtų puošta nėriniais ar siuvinėtomis detalėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius