Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 džinsų modeliai, kuriuos šį rudenį rinksis stilingos moterys

„Nežinau, kaip jums, bet man džinsai yra visų mano mėgstamiausių rudens drabužių pagrindas. Juos dėviu su viskuo – nuo gaivių baltų marškinių ir mokasinų iki švarkelio ant liemenėlės ir aukštakulnių. Tiesą sakant, 90 proc. aprangos, kurią dėviu nuo rugsėjo iki kovo mėnesio, sudaro džinsai, todėl šiuo metų laiku visada galiu pasiteisinti, jei noriu įsigyti naują porą. Bet kokius rinktis?“ – rašo whowhatwear.co.uk autorė Maxine Eggenberger.
Stilius
Stilius / 123RF.com nuotr.

Pasigilinusi į svarbiausias 2022 m. rudens džinsų tendencijas, M.Eggenberger išrinko septynis džinsų modelius, kurie šį rudenį bus aktualiausi. „Sąmoningai neįtraukiau tiesių džinsų, nes, pripažinkime, jie niekada nepasens“, – sako laikinai redaktoriaus padėjėjo pareigas einanti M.Eggenberger.

Štai tie 7 džinsų modeliai, kuriuos rudenį į savo garderobą įtrauks stilingos moterys.

Su įkirpimais šonuose

Elegantiškas būdas pademonstruoti dailius aukštakulnius, sportinius batelius ar aulinius batus – džinsai su įkirpimais klešnių apačioje. Jie yra mano rudens pirkinių sąrašo viršuje.

Ilgi ir platūs

Tokios ilgos kelnės, kad net atrodo, jog „susigeria“ į žemę, ypač pamėgtos įžymybių ir influencerių, buvo vienas ryškiausių šiltojo sezono įvaizdžių. Rudenį drąsiai dėvėkite tokio tipo džinsus.

Rudens atspalvių

Jei į savo kasdienį garderobą norite įnešti šiek tiek spalvų, nėra lengvesnio būdo tai padaryti, nei įsigyti spalvotus džinsus. Nesirinkite pastelinių ir ryškių spalvų, vietoj jų dairykitės sodrių rudens atspalvių, pavyzdžiui, miško žalios, rūdžių ar bordo.

Plėšyti džinsai

Plėšyti džinsai sugrįžo. Kas tai rodo? Nes jie – visur, kur tik pažvelgsi. Taigi rudenį su palaidinėmis ar marškinėliais ir švarkais vėl galėsite derinti ir plėšytus džinsus.

Balti patrumpinti

Balti džinsai – tarsi vasaros sinonimas, tačiau minimalistės juos dėvi ir rudenį. Man patinka, kaip gaiviai jie atrodo, derinami su odiniais batais ir baikerių striukėmis. Ieškokite tokių džinsų, kurie gražiai išryškintų minėtus batus.

Platūs su didelėmis kišenėmis

„Cargo“ tipo kelnės – plačios su didelėmis kišenėmis – buvo viena didžiausių šių metų tendencijų, rudenį rinkitės tokio tipo džinsus.

Statinės formos džinsai

Manau, sutiksite, kad tiesaus kirpimo džinsai niekada neišeis iš mados, tačiau pastaruoju metu pastebiu, jog mados žmonės pirmenybę teikia vadinamajam statinės formos tipui – džinsams, kurie išsipučia per šlaunį ir siaurėja link kulkšnies.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius