Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

9 nesenstančios tendencijos, kurios tinka ir jaunoms, ir brandesnio amžiaus moterims

Ar yra labiau pasitikėjimą savimi slopinantis klausimas nei „ar tu ne per sena tai dėvėti?“ Daugelio žmonių gyvenime ateina toks momentas, kai pradedama abejoti, ar tai, kas patinka, vis dar „tinka jų amžiui“ – ar tai būtų motociklininko striukė, ar trumpas sijonas. Bet mes pasisakome už tai, kad dėvėtumėte viską, ką norite, kad ir kiek kelionių aplink saulę būtumėte patyrę, rašoma „Who What Wear“. Mada neturėtų varžyti: jei drabužis tinka ir jums patinka jį dėvėti – pirmyn!
Gatvės stilius
Gatvės stilius / Vida Press nuotr.

Visi žinome, kaip sunku išjungti tą kritišką vidinį balsą. Žinote, tą, kuris verčia jus abejoti, ar tam tikros tendencijos jums tinka. Leiskite pateikti jums įrodymų, remiantis 2023 m. tendencijomis, kad bet kokio amžiaus galite ir turėtumėte dėvėti viską, ką norite.

Žemiau rasite 9 laikui nepavaldžias tendencijas, kurios tiks tiek 20-metėms, tiek 40-metėms, tiek vyresnėms, ir bus dėvimos ne tik šiais metais.

Bomber tipo striukė

Vadinamieji bomberiai madingi jau ne vieną sezoną. Tokios striukės dažniausiai derinamos prie kasdienio stiliaus drabužių. Norint įvairovės, žiemai galima rinktis bomberį su kailine apykakle.

Raštuoti (Fair Isle) megztiniai

Fair Isle yra mezgimo technika, naudojama kelių spalvų raštams sukurti, o pavadinta ji vienos Šetlando salų (Jungtinė Karalystė) vardu. Toks raštuotas neutralių atspalvių aukštos kokybės vilnos megztinis galės tapti puikiu kiekvienos žiemos palydovu.

Oda

Renkantis odinį drabužį geriausia investuoti į klasikinio kirpimo siluetą, kuris nenusibos keletą kartų apsivilkus.

Ryškių spalvų derinimas

Kas šaltuoju sezonu, kai už lango dažnai pilka, gali būti geriau nei ryškios spalvos? Jos pakelia nuotaiką, atrodo žaismingai, praskaidrina niūrumą. Tad rinkitės spalvingus tonus, kurie paryškintų jūsų odos atspalvį.

Plačios kelnės

Plačios kelnės (kuo ilgesnės ir platesnės – tuo geriau) tinka visoms. Svarbiausia – stilingai jas suderinti su kitais drabužiais.

Ilgaauliai batai

Madingi batai, puikiai derantys su daugeliu drabužių, kuriuos tikriausiai jau turite savo spintoje. Tai ir vidutinio ilgio sijonai ar suknelės, ir šortai, ir siauro kirpimo džinsai – prie ilgaaulių galite derinti, ką tik norite.

Devintojo dešimtmečio siluetai

2023-iaisiais visur pastebėsite praėjusio amžiaus devintojo dešimtmečio stiliaus užuominų – nesvarbu, ar tai būtų padidintos rankovės, ar blizgios auksinės detalės.

Karšta rožinė

Atmetėte rožinę spalvą, nes atrodo pernelyg jaunatviška? Niekas neturėtų praleisti šios nuotaiką gerinančios tendencijos, o karštus rožinius atspalvius visada galite derinti prie juodos spalvos, kad būtų lengviau dėvėti.

Lietpaltis

Klasika tapęs drabužis, kuris turėtų būti kiekvienos moters spintoje. Pasirinkimas – taip pat didžiulis, tiek kalbant apie spalvas ir atspalvius, tiek apie patį stilių. O ir derinti šį drabužį prie kitų itin lengva.

„Scanpix“/„imago/snapshot“ nuotr./Prancūzų mados redaktorė Carine Roitfeld
„Scanpix“/„imago/snapshot“ nuotr./Prancūzų mados redaktorė Carine Roitfeld

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius