Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

A.Deveikytė pristatė kalėdinę chalatų kolekciją: fotosesijos modeliais tapo pati dizainerė su draugėmis

„Per karantiną tikrai neverta liūdėti ir nustoti rūpintis savo išvaizda“, – mano viena žymiausių lietuvių dizainerių Agnė Deveikytė, įgyvendinusi ilgai brandintą svajonę – sukurti šilkinių ir atlasinių chalatų kolekciją, kuri įkvėptų moteris puoštis, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Agnės Deveikytės chalatų kolekcijos modeliai
Agnės Deveikytės chalatų kolekcijos modeliai / Astos Astaitės nuotr.
Temos: 2 Mada Chalatas

Ši dizainerės A.Deveikytės šilkinių ir atlasinių chalatų kolekcija yra išskirtinė tuo, kad kiekviena moteris gali dalyvauti kūrybiniame procese ir kartu su dizainerės pagalba susikurti unikalų dizainą ar dekorą, skirtą būtent jai.

„Tikiu, kad kiekviena moteris svajoja pasijusti tikra namų karaliene. Tad kurdama šią kolekciją skyriau ypatingą dėmesį tiekėjų atrankai ir audinių kokybei. Man norėjosi moterims suteikti galimybę save palepinti ir artėjant gražiausioms metų šventėms leisti sau pasimėgauti šilko švelnumu ir prabanga“, – kolekcijos idėjos įkvėpimu dalijosi A.Deveikytė.

Dizainerė savo kolekcijas kuria tvarios mados principu – siūdama tik tokį kiekį, kiek yra užsakyta. Taip pat jau antrus metus iš eilės kolekcijos modeliais tampa realios moterys, nesilaikant įprastų mados industrijos diktuojamų stereotipinių standartų.

Agnė tiki, kad kiekviena moteris yra graži tokia, kokia ji yra. Tad kiekviena gali tapti jos kolekcijos modeliu. Šįkart naujos kolekcijos fotosesijoje dalyvavo ir dizainerės A.Deveikytės draugės: Sigutė Sapiegaitė ir Raimonda Muniutrė, kurios įveikusios savo baimes priėmė iššūkį – išbandyti savo jėgas tampant modeliais.

Prie fotosesijos rezultatų sėkmės prisidėjo visa dizainerės komanda: fotografė Asta Astaitė, makiažo ir plaukų stilistės Smiltė Leksa ir Erika Petravičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius