Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dior“ kolekcijos pristatyme – spalvų jūra ir stalo žaidimą primenantis podiumas

Antradienį Paryžiaus mados savaitėje pristatyta naujausia – 2022 m. pavasariui ir vasarai skirta – prancūzų mados namų „Dior“ kolekcija, kupina spalvingų praėjusio amžiaus septintojo ir aštuntojo dešimtmečio suknelių, suporuotų su švarkais, bei trumpų sijonų.
„Dior“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai
„Dior“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modeliai / „Scanpix“/AP nuotr.

Vakar Paryžiuje prasidėjo mados savaitė, truksianti iki spalio 5-osios. Vieni pirmųjų savo kitų metų šiltajam sezonui skirtą kolekciją Tuileries sode pristatė mados namai „Dior“.

„Per pandeminę krizę filmavome daug vaizdo įrašų. Manau, kad tai nėra tas pats, manau, jog tai visiškai kas kita, nes mada yra tai, ką darai scenoje“, – reuters.com cituoja „Dior“ kūrybos vadovę Marią Grazią Chiuri.

VIDEO: „Dior“ Paryžiuje pristatė spalvingą 2022 m. pavasario ir vasaros kolekciją

Dizainerė kolekciją kūrė remdamasi Marcu Bohanu, kuris tris dešimtmečius kūrė šiems mados namams ir garsėjo dėl to, kad praėjusio amžiaus septintajame ir aštuntajame dešimtmetyje modernizavo stilius, „atlaisvindamas“ siluetus.

M.G.Chiuri naujausioje kolekcijoje vyrauja ryškios spalvos, trumpi sijonai, derinami su prailgintais švarkais, sportinio stiliaus švarkelio ir šortų kostiumėliai, derinami su ilgaauliais suvarstomais batais.

„Scanpix“/AP nuotr./„Dior“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis
„Scanpix“/AP nuotr./„Dior“ 2022 m. pavasario ir vasaros kolekcijos modelis

Modeliai dar prieš prasidedant kolekcijos pristatymui užėmė savo vietas ant apvalaus tarsi stalo žaidimas podiumo, papuošto žaismingais Romoje gyvenančios menininkės Anos Paparatti darbais, kuriais buvo transliuojamos ironijos kupinos žinutės, pavyzdžiui, „Nesąmonių žaidimas“.

„Mados esmė taip pat yra žaidimas, žmonės naudoja drabužius, norėdami pasirodyti, apibūdinti save, linksmintis“, – sakė M.G.Chiuri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius