TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dizainerė A.Deveikytė pristato naują proginių suknelių kolekciją

Dizainerė Agnė Deveikytė kviečia kartu puoštis vasaros šventėms ir pristato naują proginių suknelių kolekciją. Šiltasis sezonas su savimi atsineša ne tik kaitresnius saulės spindulius ir džiuginančiai ilgėjančius vakarus, bet ir nuostabiausių švenčių akimirkas. Ir nors šis metas kelia pačias šilčiausias emocijas, kartais tenka susidurti ir su iššūkiais – kaip pasipuošti ir atrodyti ypatingai tokiomis išskirtinėmis progomis, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Agnės Deveikytės 2023 m. proginių suknelių kolekcijos modeliai
Agnės Deveikytės 2023 m. proginių suknelių kolekcijos modeliai / Monikos Remeikytės nuotr.

Dizainerė A.Deveikytė kviečia pamiršti šventinio įvaizdžio keliamus rūpesčius ir pristato naują kolekciją, skirtą pačioms įvairiausioms vasaros šventėms paminėti.

Svaiginanti spalvų paletė

Savo nauja kolekcija A.Deveikytė norėjo suteikti įvairaus amžiaus moterims galimybę išsiskirti ir sužibėti svarbiausių vasaros švenčių metu. „Turbūt visiems šiltasis sezonas asocijuojasi su gražiausiomis akimirkomis, iškilmingiausiomis progomis. Norisi švęsti gyvenimą ir atrodyti nuostabiai! Tad mano tikslas, kad kuo didesnė ypatingų moterų ir merginų auditorija atrastų sau tinkamą bei jų asmenybę atspindintį šventinį aprangos variantą“, – savo mintimis apie kolekciją dalijasi dizainerė.

Nuo žaismingo vestuvių svečio įvaizdžio iki rafinuotos nuotakos mamos suknelės – elegancija ir moteriškumu dvelkianti kolekcija kviečia atrasti vasaros vestuvėms skirtus aprangos variantus. Pasteliniai suknelių atspalviai ir patogumu pasižymintys aprangos deriniai bus puikus pasirinkimas krikštynoms ar kitoms jautrioms šiltojo sezono šventėms. Viliojančios ryškios spalvos ir išskirtiniai naujų kūrinių dizainai, leis susikurti jaunatviškus įvaizdžius skirtus išleistuvėms ar gimtadienio vakarėliams.

Suprasdama skirtingo pobūdžio ir reikšmės vasarines iškilmes, dizainerė siekia papuošti tiek elegantiškus siluetus iškilmingoms progoms vertinančias moteris, tiek žaismingus dizainus ir lengvus audinius vasariškoms šventėms besirenkančias merginas.

Puoškimės tvariau!

Naujos kolekcijos kūrinius galima tiek išsinuomoti, tiek pasisiūti individualiai. „Šia kolekcija stengiuosi prisidėti prie sąmoningo tvaraus vartojimo idėjos, todėl labai tikiuosi, kad kiekviena suknelė galės tarnauti kelioms moterims ir puošti jas skirtingų švenčių metu. Tačiau suprantu ir norinčias turėti savo nuosavą, idealiai figūrai tinkantį drabužį – tad siūlau ir kolekcijoje esančių derinių individualų siuvimą“, – savo naujo projekto idėja dalijasi dizainerė.

Kolekcijos įvaizdžiai fotosesijai sukurti bendradarbiaujant su didele profesionalų komanda: makiažo meistrė Milita Daikerytė padarė makiažą ir šukuoseną modeliui Indrei Kavaliauskaitei, makiažo meistrė Donata Dakinevičiūte suruošė modelį Vaidą Grikšaitę-Česnauskienę, aksesuarai – „V2O Aukštoji juvelyrika“, fotografė – Monika Remeikytė, stilistė – Ieva Muliuolytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius