Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Kelnės, į kurias prancūzės ir italės šiltuoju sezonu iškeičia džinsus: ką prie jų derina?

Pagalvojus apie vasarinius drabužius, pirmiausia mintyse išnyra džinsiniai šortai, marškinėliai ir lengvos suknelės. Nieko nuostabaus, nes juos galima vadinti vasaros garderobo pagrindu. Tačiau kai kur, atėjus šiltiems orams, karaliauja visai kitas drabužis. Tai – baltos kelnės.
Gatvės stilius
Gatvės stilius / 123RF.com nuotr.
Temos: 3 Stilius Mada Kelnės

„Italijoje ir Prancūzijoje – dviejose vasaros atostogų vietose, kurias dažnai planuojame aplankyti, baltos kelnės yra būtinos“, – teigia „Who What Wear“ mados redaktorė Eliza Huber.

Prie baltų kelnių galima derinti viską – tiek kalbant apie audinius, tiek apie atspalvius ir siluetus. Tad puikiai tiks ir marškinėliai be rankovių ar padidinto dydžio trumpomis rankovėmis, susagstomi marškiniai ilgomis rankovėmis, kurias galėsite atsiraitoti, derės ir megztukas, ir švarkas.

Lininės ar medvilninės, sniego baltumo ar dramblio kaulo atspalvio, tiesaus kirpimo ar plačios – rinkitės tokias, kurios geriausiai atspindi jūsų asmeninį stilių.

Kviečiame pasisemti idėjų, kokias baltas kelnes galima rinktis ir ką prie jų derinti, kad atrodytumėte stilingai.

Paprasta, bet labai elegantiška: baltos kelnės, juodas diržas ir balti marškinėliai, dar priderinkite batelius, rankinę ir juodą švarką – atrodysite nepriekaištingai.

Atostogoms itin tinkantis derinys – plačios baltos lininės kelnės ir medvilniniai marškinėliai be rankovių. Prie šio derinio tiks ir šlepetės, ir sportiniai bateliai.

Šiame pavyzdyje (nuotr. žemiau) – nesuklydote, džinsai. Bet pakeiskite juos medvilninėmis baltomis kelnėmis, prisiderinkite baltus marškinius, švelnaus atspalvio megztuką ir atrodysite puikiai.

Baltos kelnės – ne tik kasdienai. Jos gali būti net labai geras pasirinkimas einant į vieną ar kitą renginį, kaip šiuo atveju – keliaujant į mados namų „Dior“ kolekcijos pristatymą. Prie baltų kelnių priderinta palaidinė ir dryžuotas megztukas, bet diržas ir aukštakulniai šiame derinyje tampa tais akcentais, kurie gražiai ir stilingai sujungia visą įvaizdį.

Vasariškas įvaizdis – lininės kelnės ir susagstomi marškiniai ilgomis rankovėmis. Galite derinti šlepetes ar basutes, ir, žinoma, nepamiršti beisbolo kepuraitės, kad dar papildomai apsisaugotumėte nuo saulės.

Plačios baltos kelnės, marškinėliai su paveikslėliais ar užrašais, juodas diržas ir batai bei priderinta rankinė – italų nuomonės formuotoja Maja Weyhe žino, kaip susikurti tokius neįpareigojančius derinius.

Jei jūsų stilius – žaismingesnis, šis fašionistos Ellie Delphine derinys – kaip tik jums. Pasirinkusi šį sezoną ypač madingas cargo stiliaus baltas kelnes, ji prie jų derina apatinio trikotažo juodą palaidinę, aukštakulnes basutes ir akį traukiančią rankinę.

Baltos kelnės tinkamos dėvėti ne tik vasaros mėnesiais. Tai drąsiai galite daryti ir kitu metų laiku. Patarimas – prie mėgstamų baltų kelnių derinkite švarką, kuris įvaizdžiui suteiks elegancijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius