Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokią kosmetiką naudojo J.Roberts, kad taip švytėjo per „Oskarų“ apdovanojimus?

Holivudo aktorė Julia Roberts per „Oskarų“ įteikimo ceremoniją išties švytėjo, spindėjo, atrodė itin jaunatviškai ir akino savo holivudiška šypsena. Jos vizažo meistrė atskleidė, kokius produktus naudojo kurdama šį 51-ų aktorės įvaizdį.
Julia Roberts
Julia Roberts / „Scanpix“/AP nuotr.

Praleidusi raudonojo kilimo etapą, renginio pabaigoje J.Roberts pasirodė scenoje – jai buvo patikėta paskelbti geriausią 2018-ųjų filmą (juo tapo „Žalia knyga“) – ir visus sužavėjo savo įvaizdžiu: ryškiai rožine „Elie Saab“ suknele, lengvomis garbanomis ir švytinčiu veidu.

Taip atrodyti aktorei padėjo jos vizažo meistrė Genevieve Herr. Dailymail.com ji atskleidė, kokios kosmetikos priemonės slepiasi už grožio, kuris aptarinėjamas ir praūžus „Oskarų“ įteikimo ceremonijai.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Julia Roberts 91-oje „Oskarų“ įteikimo ceremonijoje
AFP/„Scanpix“ nuotr./Julia Roberts 91-oje „Oskarų“ įteikimo ceremonijoje

Pasak vizažo meistrės, visas J.Roberts makiažas buvo derinamas prie suknelės – švelniai rožinės lūpos, skruostai – ir papuošalų – sidabriniai akių šešėliai.

Pirmiausia G.Herr aktorės veidą paruošė makiažui – tam ji naudojo kaukę „Lancôme Génifique Hydrogel Melting Sheet Mask“, paskui veidą tepė drėkinamuoju kremu „Absolue Revitalizing & Brightening Rich Cream“, kuris atgaivina odą ir suteikia jai skaistumo.

Vėliau sekė drėkinamoji makiažo bazė „Prep & Hydrate Primer“, pudra „Teint Idole Ultra 24H Long Wear Foundation in 230 Buff“. Skruostams panaudoti švelniai rožinio atspalvio skaistalai „Le Monochromatique in Petit Bisou“.

Tada vizažistė perėjo prie akių. Pirmiausia viršutinę ir apatinę blakstienų liniją paryškino kreminiu šešėliu-pieštuku „Lancôme Ombre Hypnôse Stylo Shadow Stick in 05 Erika F“, paskui naudojo birius metallic atspalvio šešėlius „Color Design in 610 Lustrous Opal“. Vidiniai akies kampučiai ir vokai padažyti tais pačiais šešėliais, tik šį kartą naudotas tamsiai pilkas atspalvis „Clock Strikes 12“.

Blakstienų kontūrą paryškino skystais „Lancôme Grandiôse Liner in 01 Matte Noir“ dažais, o pačias blakstienas – juodu tušu „Lancôme Hypnôse Drama Mascara in Excessive Black“.

Lūpų kontūras paryškintas pieštuku „Lancôme Le Lip Liner in Sheer Raspberry“, o pačios lūpos padengtos dažais „Lancome's new Le Mademoiselle Shine in 232 Mademoiselle Plays“.

Jei skaičiuotume visų šių produktų, kurie buvo panaudoti J.Roberts įvaizdžiui sukurti, kainą, ji siektų apie 428 eurus.

Nenuostabu, kad naudota kosmetika yra prekių ženklo „Lancôme“ – J.Roberts yra jo ambasadorė, kaip ir aktorės Lupita Nyong'o bei Zendaya.

Beje, kalbant apie „Oskarus“, J.Roberts per savo karjerą buvo nominuota keturis kartus: už 1990-ųjų filmą „Plieninės magnolijos“ (angl. „Steel Magnolias“), 1991-ųjų „Gražią moterį“ (angl. „Pretty Woman“), 2001-ųjų „Eriną Brokovič“ (angl. „Erin Brockovich“) ir 2014-ųjų filmą „Šeimos albumas: rugpjūtis“ (angl. „August: Osage County“). Statulėlė J.Roberts – kaip geriausiai aktorei – atiteko už Erinos Brokovič vaidmenį.

Vida Press nuotr./Julia Roberts filme „Erina Brokovič“ (2000 m.)
Vida Press nuotr./Julia Roberts filme „Erina Brokovič“ (2000 m.)
VIDEO: Svarbiausia kino šventė metuose: „Oskarų“ raudonuoju kilimu žengė Holivudo grietinėlė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius