Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausia A.Deveikytės šilkinių chalatų kolekcija išsiskiria švelniu seksualumu

Nuo seno šilkas asocijuojasi su išskirtine kokybe ir prabanga. Dėl to kiekviena moteris svajoja savo garderobe turėti šilko chalatą, kuriuo apsigaubusi pasijustų tikra moterimi ir deive. Būtent ši mintis ir įkvėpė dizainerę Agnę Deveikytę sukurti jau antrą prabangių šilkinių chalatų kolekciją moterims, taip primenant, kad meilė ir rūpestis savimi visada turėtų būti prioritetų sąrašo viršuje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Naujausios Agnės Deveikytės šilkinių chalatų kolekcijos modeliai
Naujausios Agnės Deveikytės šilkinių chalatų kolekcijos modeliai / Živilės Trimakaitės („Atspalviai“) nuotr.
Temos: 3 Mada Šilkas Chalatas

Pernai dizainerė A.Deveikytė Lietuvos moterims pristatė pirmąją šilkinių chalatų kolekciją, kuri sulaukė didžiulio susidomėjimo. Dėl šios priežasties ir šiemet, artėjant gražiausioms metų šventėms, buvo nuspręsta pradžiuginti dizainerės kūrybos gerbėjas naujai sukurta kolekcija.

Ji pasižymi ne tik išskirtine itališkų audinių kokybe, bet ir subtiliu seksualumu bei moteriškumu. Šįkart naujoje chalatų kolekcijoje galima rinktis ne tik pastelines, bet ir ryškesnes spalvas, kurios padės susikurti ypatingą nuotaiką, leidžiančią pasimėgauti ir skirti laiko malonumams, palepinant save grožio procedūromis ir kokybišku poilsiu. Priklausomai nuo nuotaikos galima rinktis skirtingus chalatų modelius – atlasinius blizgius ar seksualius ir gundančius, pasiūtus iš permatomo šilko ir dekoruotus nėriniais ar raukiniais.

Naujosios šilkinių chalatų kolekcijos veidu tapo modelis, grožio „SLA Paris“ akademijos įkūrėja Lietuvoje, „Miss Lietuva 2010“ nugalėtoja, makiažo meistrė Gritė Maruškevičiūtė. Dizainerė A.Deveikytė ją pasirinko neatitiktinai, nes Gritė yra tikra moteriškumo, meilės sau ir grožio puoselėjimo ambasadorė, žavinti tiek savo išore, tiek talentu aplink save kurti estetiką ir harmoniją.

Būtent tai pavyko perteikti ir per fotosesiją (jos modeliais taip pat tapo pati dizainerė A.Deveikytė-Gricienė ir Armandita Gabrytė), kuri vyko išskirtinėse viešbučio „Pacai“ erdvėse, pačioje sostinės širdyje – senamiestyje. Fotosesijos estetiką kūrė Beata Perje.

„Kurdama savo prabangių chalatų kolekciją norėjau moterims priminti, kad, nepaisant darganoto rudens oro ir ilgėjančių vakarų bei kasdienių iššūkių, galima rasti progų skirti kokybiško laiko vien tik sau ar pabėgti į romantišką pasimatymą su savo mylimuoju. Tai geriausia prevencija ne tik siekiant išvengti melancholiškų nuotaikų, bet ir padeda atgauti vidines jėgas judėti tik pirmyn. Be to, tai ir puiki kalėdinės dovanos idėja vyrams, norintiems nustebinti savo mylimąją ir leisti jai pasijusti išskirtinei“, – savo mintimis dalijosi dizainerė A.Deveikytė.

Visus šilkinių chalatų modelius dizainerė kuria individualiai pagal kiekvienos moters matmenis ir poreikius, parinkdama pageidaujamas medžiagas, dekoro detales, kurios yra unikalios ir pagamintos būtent jums. Taip pat siuvami ir šilkiniai chalatai, skirti būsimosioms nuotakoms, kurie leidžia susikurti neišdildomus bene svarbiausios dienos gyvenime prisiminimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius