Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viena gudrybė ir kaskart atrodysite, kaip iš geriausio barzdaskučių salono

Vyrai įprastai dėl šukuosenos ar barzdos didelių problemų sau nekelia. Jei tik plaukai pradeda trukdyti – nuskuta ir ramu. Tačiau jie visada pasvajoja – o jeigu turėčiau tinkamą įrangą ir galėčiau formuoti savo barzdą kaip tik noriu? O gal ir šukuoseną galėčiau kiek patobulinti ir nereikėtų į saloną eiti kas dvi savaites? Ir dar mokėti šitokius pinigus už paprastą galiukų patrumpinimą!
„Panasonic“ barzdos kirpimo mašinėlė
„Panasonic“ barzdos kirpimo mašinėlė / „Panasonic“ nuotr.

„Panasonic“ sako, kad tai tikrai įmanoma – vyrai be didelio vargo jau gali pasirūpinti savo barzdomis ir plaukais. Pavyzdžiui, su trimeriu ER-GY60 galima kirpti ir formuoti barzdos bei viso kūno plaukus – tiksliai ir saugiai. O barzdaskutė ES-LV67 – glotniai nuskus net ir trumpiausią vienos dienos barzdą. Apie kiekvieną – šiek tiek plačiau.

Daug formų nepriekaištingai barzdai

Kirptuvas „i-SHAPER“ su trimis antgaliais būtent tam ir yra skirtas – tiksliai nukirpti ten, kur plaukų nereikia ir meistriškai palikti ten, kur jų norisi. Su „I“ formos antgaliu galima pačiam lengvai kurti plaukų ir barzdos stilių. O galima tiesiog kruopščiai palaikyti ir atnaujinti jau esamą variantą.

„Panasonic“ nuotr./„Panasonic“ barzdaskutė
„Panasonic“ nuotr./„Panasonic“ barzdaskutė

Reikia kažkur aštrios linijos tarp plaukų ir odos – prašau, vienu judesiu tai pavyks padaryti. Reikia pripažinti, kad tai yra tikra „Panasonic“ inovacija – naujovė net šios srities profesionalams.

Šiame įrenginyje yra dar vienas unikalus „V“ formos antgalis, skirtas jautrioms zonoms – vietoms, kuriose plaukai yra nepageidaujami, tačiau oda yra labai jautri. Žinoma, galima tiesiog naudoti įrenginį ir nieko apie tai nežinoti, tačiau daugelis nulenks galvas prieš inžinierius ir išradėjus.

Kodėl? Tai tikrai aukščiausia japoniška ašmenų technologija – įtvirtintų peilių ašmenys yra platūs ir užapvalinti. Todėl oda nebus dirginama. Tarpai tarp fiksuotų ašmenų yra siauri, kad tarp jų nepatektų oda.

Po skutimo lieka mėgautis itin lygiu odos paviršiumi net ir sunkiausiai pasiekiamose vietose. Šis gražinimosi procesas vartotojui atrodo labai paprastas ir lengvas, nes ašmenų ir apsaugų technologija leidžia visiškai nepažeisti ir nedirginti odos.

„Panasonic“ nuotr./„Panasonic“ barzdaskutė
„Panasonic“ nuotr./„Panasonic“ barzdaskutė

Ką dar turime šiame komplekte įdomesnio? Štai šukų priedas visų ilgių veido plaukams. Jame yra 20 ilgio nustatymų, todėl nebus sudėtinga pasiekti pageidaujamą grožio etaloną. Tiesiog paspausite ilgio reguliavimo valdiklį ir skusite.

Taip pat yra priedas smulkioms detalėms. Juo ypač patogu skusti nepatogiose vietose, lyginant po lūpomis ar plonus ūsiukus. 10 mm ilgio priedas susidoros su visomis užduotimis. Jis tiks tobuloms žandenoms ar barzdelei po lūpa formuoti.

Taip pat yra šukų priedas tiksliam kūno plaukų trumpinimui milimetro tikslumu. Tiksliau – dešimt padėčių nuo 3 iki 12 milimetrų. Čia ir baigiasi visi nepatogumai dėl per didelio plaukuotumo. Reikia žinoti, kad vis konstrukcija atspari vandeniui, tinka šlapiam ir sausam kirpimui bei skutimui. Įrenginį galima naudoti net duše. Po naudojimo tiesiog reikia išskalauti vandeniu. Beje, sutepkite kirpiklį prieš naudodami ir panaudoję.

„Panasonic“ nuotr./„Panasonic“ barzdaskutė
„Panasonic“ nuotr./„Panasonic“ barzdaskutė

Samurajų paveldas barzdaskutėje!

Jeigu mums jokios barzdos nereikia ir norime tiesiog reguliariai ir švariai nusiskusti. Geriausia, kai tai nekelia jokių nepatogumų ir užtrunka kuo trumpiau. Sprendimas tikrai yra – tai „Panasonic“ skutiklis „shaveris“ ES-LV67.

„Panasonic“ nuotr./„Panasonic“ barzdos kirpimo mašinėlė
„Panasonic“ nuotr./„Panasonic“ barzdos kirpimo mašinėlė

Tai tikrai yra lankstus pasirinkimas tiesiogine šio žodžio prasme, nes šis skutiklis yra vienas lanksčiausių pasaulyje. Tikrais bandymais yra patvirtinta, kad skutiklis įveikia kiečiausias, tankiausias ir greičiausiai augančias barzdas. Skustuvo galva nepriklausomai juda šešiolika krypčių ir prisitaiko prie veido bei kaklo kontūrų be papildomo prispaudimo.

Kaip tai pavyksta? Tiesiog čia idealiai dera ultra aštrūs ašmenys, galingas variklis ir aukštųjų technologijų jutikliai. Aštuonias valandas neapleis pojūtis, kad esate šviežiai nusiskutęs. Bandymuose dalyvavo 150 vyrų iš Vokietijos ir Jungtinės karalystės.

Ką šiame derinyje veikia jutikliai? Jie padaro, kad skutimas būtų visiškai individualus. Jutiklių technologija prisitaiko ne tik prie veido formų, bet ir barzdos tankumo ar plaukų storio. Kur reikia – galingumą sumažina arba padidina. Tai padeda nedirginti odos ir užtikrina tolygų skutimą.

„Panasonic“ nuotr./„Panasonic“ barzdaskutė
„Panasonic“ nuotr./„Panasonic“ barzdaskutė

„Panasonic“, remdamasi japonų samurajų kardų gamybos tradicijomis, sukūrė atsparius Yasuki-Hagane plieno vidinius ašmenis, pagaląstus nanotechnologija iki 30 laipsnių kampo. Tai reiškia, kad jie įveiks tankiausius šerius iki pat šaknų, ir veidas bus lygus net iki 8 valandų. O svarbiausia – šie peiliai nesukels odos dirginimo.

Kad ir kokia tanki būtų barzda linijinis variklis stabiliu skutamuoju greičiu ją lengvai įveiks. Pažangi mag-lev technologija su stipriausiais pasaulyje magnetais atlieka 70 tūkst. skersinio skutimo veiksmų per minutę.

Šią barzdaskutę, kaip ir anksčiau minėtą kirptuvą, lengva prižiūrėti, paprasta išlaikyti švarų ir higienišką. Po panaudojimo tiesiog skalaukite vandeniu. Prieš plaudami nuimkite išorinę galvutę ir įjunkite mašinėlę vibracijos režimu.

Tobulindama ypač aštrių ir tvirtų japoniškų ašmenų gamybos meną, „Panasonic“ panaudojo naujausias technologijas ir sukūrė ypatingos kokybės miniatiūrinius ašmenis. Kiekvienas skustuvas yra geriausias Japonijos amatų tradicijų pavyzdys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius