Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Dydis nesvarbu“ rekomenduoja: 5 patarimai, kaip pasipuošti per šventes

Oficialu! Tas periodas, kai nuobodžius derinius dažniau norisi palikti spintose, kiekvieną dieną užbaigti besisukant šventinių vakarėlių siautulyje – jau atėjo. Nerkite į spalvas, blizgučius, apjuoskite save ryškiais dirbtiniais kailiais arba išlikite ištikimos juodai, bet su šiek tiek intrigos. Juk Kalėdos ir Naujieji metai – tik kartą metuose!
Šventinis stilius
Šventinis stilius / Vida Press nuotr.

Šiais metais plius dydžio mados tinklaraštininkių „Instagram'o“ profiliai pasipuošė įvairiausiais šventiniais deriniais: vieni stebino unikaliu paprastumu, kiti – drąsa, treti – kombinacijų įvairove.

Ir nors ne visus tinklaraštininkių dėvimus drabužius galime rasti lietuviškose parduotuvėse, tačiau idėjų savo deriniams – su kaupu.

Keletas įžvalgų kuriant plius dydžio šventišką įvaizdį.

Derinius paįvairinkite spalvomis, aksesuarais

Visos turime tą vieną drabužį arba jų derinį, prie kurių esame pripratusios ir žinome, kad jie mums geriausiai tinka. Būtent į juos atsigręžiame, kai ateina paskutinės pasiruošimo vakarėliui minutės. Vienoms tai yra paprasta juoda laisva suknelė, kitoms – sijonas su palaidine.

Kad ir koks būtų jūsų saugiausias patikrintas drabužių derinys, švenčių metu galite žengti žingsnį į priekį ir paeksperimentuoti su papildomomis spalvomis arba ryškiais aksesuarais tame derinyje.

Todėl vietoj tiesiog juodos suknelės, pasirinkite prie jos priderinti žėrinčius auskarus, galvos raištį, ryškiaspalvį lūpdažį arba švytintį švarkelį.

Vietoj juodos palaidinės, priderintos prie tokios pat spalvos sijono arba kelnių, pabandykite šiame derinyje bent vieną dalį, o galbūt ir abi, pakeisti ryškesnėmis ir šventiškesnėmis spalvomis.

Tokiu būdu jausitės saugios, nes drabužių siluetai išliks tokie patys, tik jiems bus suteikta daugiau šventiškumo.

Suteikite juodai spalvai blizgesio

Nors juoda spalva gali pasirodyti pernelyg nuobodi šventėms, neskubėkite jos nurašyti. Blizgaus juodo audinio suknelės, kombinezonai arba kelnių ir švarko kostiumėliai kuo puikiausiai pabrėš jūsų šventišką nuotaiką ir bus saugus pasirinkimas dar neprisipratinusioms spalvų. Galite derinti vieną blizgų sluoksnį su kitu neblizgiu. O drąsesnės galėtų pasirinkti ir peršviečiamus audinius.

Beje, juodos spalvos fone žaiskite ryškiais lūpdažiais. Jei visas derinys pasižymės ryškiu blizgesiu, makiažas gali būti kuo paprastesnis.

Išlaisvinkite savo vidinę disko karalienę

Yra momentų, kai kiekviena mūsų norime ir galime išlaisvinti savo vidines disko karalienes, pasirodančias ryškiomis spalvomis ir dėmesį gaudančiais spalvotais blizgučiais.

Šventiniai draugų vakarėliai – geriausia proga tai padaryti. Ir čia taisykles nustatote jūs pati: norite būti įvairiaspalvė ar vienspalvė, kad drabužius puoštų šviesos spindulius atspindintys žvyneliai ar kartu su jumis šokių aikštelėje besisukantys suknelių kutai.

Ramesniems deriniams, prie įvairiaspalvių suknelių ir kombinezonų priderinkite vienspalvį viršutinį sluoksnį, kuris taip pat padės suvaldyti spalvas ir raštus.

Išbandykite aksomą

Tam tikri audiniai puikiai tinka didesnių apimčių figūroms. Ir aksomas yra vienas jų. Kita šio audinio stiprybė, kad jis visuomet išlieka tarp stilingiausiųjų. Ir iš jo pagamintos suknelės arba kombinezonai kuo puikiausiai tinka šventiniu periodu. Tam, kad paaštrintumėte įvaizdį, aksomą rekomenduojama derinti su kailio pakaitalo aksesuarais.

Odinės kelnės

Odinės kelnės gali būti dėvimos su tiesiog šventiškai „nusiteikusiu“ megztuku, ilgesne palaidine, o galbūt paslėptos po suknele. Tobulai šventiškam vakarėlio įvaizdžiui tiks aukštakulniai, nes pastarieji visuomet puikiai dera prie odinių kelnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius