-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gatvės stilius: kaip rudenį atrodyti geriau neišleidžiant nė cento

Vasara neišvengiamai artėja pabaigos link, o mes pradedame sukti galvą, ką reikės vilkėti šį rudenį. Be abejonės, įsigysite naujų drabužių, bet štai yra keletas labai paprastų būdų, kaip atnaujinti savo įvaizdį ir tam neišleisti pinigų.
Balti marškinėliai po suknele ir vienas auskaras
Balti marškinėliai po suknele ir vienas auskaras / Vida Press nuotr.

Visos namuose turime marškinėlių, kojinių, skarelių ir kitų drabužių bei aksesuarų, tik ne visos žinome, kaip galime juos panaudoti.

Britų portalas whowhatwear.co.uk paanalizavo moterų gatvės stilių ir dalijasi štai tokiomis įžvalgomis.

Balti marškinėliai tinka po visais drabužiais

Britė Alexa Chung šią vasarą baltus marškinėlius derino su suknele. Šioje nuotraukoje – net ir su batais. Tai įrodymas, kad balti marškinėliai tinka ne tik prie džinsų ar šortų. Pranašaujama, kad rugsėjis bus gana šiltas, tad dar turėsite progų tai išmėginti.

A post shared by Alexa (@alexachung) on

„Perkelkite“ kojines į kitą lygį

Kartais atrodo, kad priderinti kojines prie batų išties sudėtinga (kalbame ne apie tą variantą, kai jų nematyti). Kita vertus, gatvės stileivos visada pasižymi drąsa, tad yra ko iš jų pasimokyti. Ir čia išties galimos variacijos – nuo storesnių iki visiškai plonų kojinių, derinant jas su atvirais arba uždarais bateliais. Pamėginkite!

A post shared by koefia 25 (@koefia25) on

Kaklo papuošalas ant marškinių su apykakle

Bet kurį ekstravagantišką kaklo papuošalą dažniausiai dėvite tiesiog ant nuogo kaklo. Pabandykite juo apjuosti kaklą (ypač, jei papuošalas metalinis), kuris paslėptas po aukšta marškinių apykakle. Taip ir papuošalas, ir drabužis įgaus kitokio atspalvio.

Vienas auskaras

Viena ryškiausių papuošalų dėvėjimo tendencijų – vienas auskaras vietoj dviejų. Žinoma, jis turėtų būti matomas – juk tai jūsų įvaizdžio akcentas.

A post shared by KaRMA Positivo (@karmapositivo) on

Prieky surišti marškiniai

Kalbame ne apie siauručius, o apie didelius marškinius. Jie madingi, tačiau galbūt jau pabodę? Dėvėdamos juos pakeiskite vieną dalyką – priekyje suriškite.

Diržu sujuosti marškiniai

Kol bus pakankamai šilta ir nereikės vilkėti švarko ar striukės, tokiu viršutiniu drabužiu galite paversti savo marškinius. Po jais galima vilkėti kokią nors palaidinę, o štai marškinius sujuosti diržu – tarsi ploną švarkelį.

Drabužis ant juosmens

Drabužiu ant juosmens gali tapti marškiniai arba megztinis. Tai bus tarsi įvaizdžio detalė – kaip šioje nuotraukoje paįvairinanti geltoną kostiumėlį.

Skarelė, surišta iš nugaros pusės

Dabar skareles madinga ryšėti ne tik ant kaklo. Jos rišamos ant rankinių, naudojamos vietoj diržo, kadaise jas ryšėdavome ant riešo, dabar riešą pakeitė čiurna.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gatvės stilius: 6 būdai, kaip ryšėti skarelę šią vasarą. Ir ne tik ant kaklo!

Patarimas: kai ryšėsite skarelę ant kaklo, kad nebūtų nuobodu ir pabodę, apvijusios ja kaklą suriškite skarelę ne priekyje, o iš nugaros pusės. Tiesa, dabar vietoj skarelės taip dėvimas gali būti ir platus, ilgas kaspinas.

A post shared by Melissa B (@memphisvintageshop) on

Vasarinė suknelė ir džinsai

Galite tiesiog vilkėti suknelę ir mūvėti džinsus. Kad neatrodytumėte kiek išsipūtusi, rekomenduojama dalį suknelės priekyje sukišti į džinsus.

A post shared by Yes Imagen (@yesimagen) on

A post shared by Penelope Zach (@penelopezach) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius