Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maža balta suknelė: kokią įsigyti šią vasarą?

Kai termometro stulpelis šoktels aukštyn – o taip, be abejonės, netrukus bus, juodai mažai suknelei teks atsitraukti ir užleisti pozicijas savo seseriai – mažai baltai suknelei. Kita vertus, kas gali būti geriau už lengvą suknelę karštą vasaros dieną, o dar baltą!
Elle Fanning, Heidi Klum ir Tilda Swinton
Elle Fanning, Heidi Klum ir Tilda Swinton / Vida Press nuotr.
Temos: 3 Suknelė Stilius Mada

Portalas elle.com išrinko šios vasaros madingiausias. Kviečiame pasižvalgyti – galbūt viena tokių jau kabo jūsų spintoje, o gal kaip tik ketinote įsigyti ką nors vasariško.

Apnuoginti pečiai

Apnuogintus pečius galime vadinti šių metų mados klyksmu. Ši tendencija atsispindi ne tik suknelėse, bet ir palaidinėse. Tokio tipo baltą suknelę pritaikysite daug kur – tiks vilkėti ir mieste, ir per atostogas prie jūros.

A post shared by AVELINO MODA (@avelino_moda) on

Per vieną petį

Ne ką mažiau pirmajai nusileidžianti šiųmetė tendencija. Tokio stiliaus gali būti ir suknelė, palaidinė, ir net maudymosi kostiumėlis.

A post shared by Stefanie Bash (@eye4stylenyc) on

Surištos ant pečių

Būtent taip, kaip matote nuotraukoje – suknelės petnešos surištos ant pečių, galai paleisti ir lengvai krintantys, kur jiems patinka. Jei pasirinksite elegantišką žemiau kelių suknelę, galite avėti ir žemapadžius, ir aukštakulnius batelius. Atrodysite labai moteriškai ir žavingai.

Paprasta suknelė su petnešėlėmis

Jei nesinori nieko įmantraus, tiesiog patogaus apdaro karštai vasaros dienai – tam puikiai tiks paprasta medvilninė suknelė su plonomis petnešėlėmis. Iš tiesų prie jos puikiai derės ir paplūdimio šlepetės, basutės ir net sportiniai bateliai. Ant viršaus galėsite užsimesti megztuką, džinsinį ar odinį švarkelį (jei vakare atvėstų).

A post shared by Isobel (@izzy_hanlan87) on

Per kaklą ir apnuoginti pečiai

Dar viena ryški šiltojo sezono tendencija – raišteliai, einantys aplink kaklą, ir apnuoginti pečiai.

Apnuoginta nugara

Suknelė, apnuoginta nugara, netiks eiti į darbą, bet džiaugtis visais vasaros malonumais – tikrai taip. Jos ilgį galite rinktis tokį, kuris jums labiausiai tinka ar patinka.

Ilgomis plačiomis rankovėmis

Laisva, plevėsuojanti vėjyje – vilkint tokią suknelę taip ir norisi basomis lakstyti po pievą. Jei ir jūs mėgstate drabužius, kurie alsuoja laisve, drąsiai rinkitės tokio tipo suknelę.

Kvadratinis kaklas ir pūstos rankovės

Galima sakyti, kad tokio stiliaus suknelėje telpa dvi tendencijos – kvadratinio kaklo ir ilgų ar pusilgių pūstų rankovių. Jei nutarsite, kad tokia jums netinka, drąsiai rinkitės suknelę kvadratiniu kaklu – jos rankovės galės būti ir trumpos.

Vida Press nuotr./Elle Fanning
Vida Press nuotr./Elle Fanning

TAIP PAT SKAITYKITE: 8 suknelės, kurios pakeis jūsų vasarą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius