Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Stiliaus idėjos: pažiūrėkite, kaip rengiasi 40–90 metų mados tinklaraštininkės

Jau ne kartą įsitikinome, kad amžius stiliui neturi jokios įtakos. Tuo įtikino ir filmo „Advanced Style“ herojės. Tai reiškia, kad nesvarbu, kiek jums metų, stiliaus paieškos gali niekada nesibaigti. O brandesnės moterys, kurių gyvenime mada ir stilius užima ypatingą vietą, yra puikus pavyzdys, kuriuo verta sekti – jos dėvi tai, kas tikrai joms tinka, o ne tai, kas dabar tapo madinga.
Iš kairės: Garance Doré, Lyn Slater, Clare Vivier ir Garance Doré, Baddie Winkle
Iš kairės: Garance Doré, Lyn Slater, Clare Vivier ir Garance Doré, Baddie Winkle / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Apie tokias moteris sakoma, kad tai jos dėvi drabužius, o ne atvirkščiai. Whowhatwear.co.uk išrinko 9 mados tinklaraštininkes, kurioms – per 40 metų, o kai kurių amžius siekia ir netoli 90-ies! Svarbiausia – jos atrodo puikiai!

Neabejojame, kad pasižvalgiusios po šių moterų „Instagram“ profilį ar tinklaraštį rasite ir sau artimų drabužių derinių ar stiliaus detalių, galiausiai įkvėpimo. Ir nesvarbu – jums 30, 65-eri ar 89-eri. Geras stilius amžiaus neskaičiuoja.

Lyn Slater

Teisės mokslų profesorė L.Slater mados pasaulyje atsirado visai atsitiktinai. Lygiai taip pat atsitiktinai ji pakliuvo ir į mados fotografų objektyvus, kai vykstant Niujorko mados savaitei lūkuriavo draugės, o šie, supainioję ją su garsenybe, ėmė fotografuoti. Taip stilinga moteris, tąkart vilkėjusi „Yohji Yamamoto“ kostiumėlį, o rankoje laikiusi „Chanel“ rankinę, akimirksniu tapo nauja mados ikona. Jei prijaučiate avangardui ir viskam, kas su tuo susiję, tinklaraštis „Accidental Icon“ – kaip tik jums.

Baddie Winkle

89-erių B.Winkle yra viena žymiausių mados tinklaraštininkių, o jos „Instagram“ profilį seka daugiau kaip 2 mln. žmonių. Tik nesitikėkite išvysti močiutės apdarų. B.Winkle mėgsta ryškius, gražius drabužius: nuo rožinių bomberių iki suknelių, papuoštų žaismingais „printais“.

Colleen Heidemann

Patinka glamūras? Tada C.Heidemann yra kaip tik ta moteris, į kurią verta atkreipti dėmesį. Ji mėgsta plevėsuojančius drabužius, kurie apnuogina pečius, ryškų raudoną lūpdažį ir susikelti savo baltus plaukus. Atrodo tobulai.

Carelia Moran

C.Moran įrašas jos tinklaraščio „My Small Wardrobe“ tituliniame puslapyje viską pasako: „Įkvepia moteris smagiam stiliui, nepriklausomai nuo to, kokio dydžio jų spinta, kiek joms metų ir kokia figūra.“ Jos drabužių deriniai visada patraukia akį, nes atrodo įdomiai, bet tikrai ne juokingai ar ekscentriškai.

„Mis Papelicos“

A post shared by Mis Papelicos (@mispapelicos) on

Svarstote, kaip suderinti skirtingus raštus? Arba apie ką nors vintažinio? Tačiau nesate tikra, ar įsigijusi visa tai dėvėsite? Užsukite į ispanės Sacramento Amate tinklaraštį „Mis Papelicos“ – rasite nuostabių idėjų.

Kat Farmer

A post shared by Kat (@doesmybumlook40) on

K.Farmer tinklaraštis „Does My Bum Look 40“ yra kaip tik ta vieta, kur verta ieškoti įkvėpimo. Užsukite čia, kai norėsite ko nors nauja – džinsų, bretono marškinėlių ar pan.

Sophie Fontanel

Nesvarbu, ką dėvėtų, rašytoja S.Fontanel atrodo žavingai ir įkūnija prancūzių stilių. Tikrai pamatysite ją, dėvinčią „Céline“, „Hermès“ ir „H&M“.

Garance Doré

A post shared by Atelier Doré (@atelierdore) on

Prancūzė tinklaraštininkė ir iliustratorė G.Doré vadinama gatvės stiliaus žvaigžde ir puikiai žinoma mados industrijoje. Jos stilius – klasikinis prancūziškas, bet turintis paslėptų kabliukų – tam įtakos turi miestai, kuriuose ji gyvena – Niujorkas ir Los Andželas. Prabangus kašmyras, gerai gulančios kelnės, elegantiški stiletai ar klasikiniai aulinukai – G.Doré stilius ir puikus pasirinkimas. Galite pasižvalgyti čia.

Annmarie

Jei mėgstate investuoti į dizainerių kūrinius, tuomet jums reikėtų susipažinti su Annmarie iš „Fashion Mum of 40“. Ji – mylinti stilių dviejų vaikų mama, žinanti, kokie drabužiai yra geriausias pasirinkimas kiekvienai dienai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius