-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Stiliaus ikona – Elono Musko mama ir dar 9 įspūdingos moterys, kurioms per 60

Apmaudu, kad dalis vyresnių moterų save „nurašo“ – esą nebe tie metai, kad rengtumeisi ryškią suknelę ar trumpesnį sijoną, o plaukus dažytum drąsesne spalva. Jei jums, o gal jūsų mamai ar vyresnei kolegei pritrūko įkvėpimo ir drąsos, siūlome pasidairyti po įspūdingų moterų, kurioms gerokai per 60 metų, „Instagram“ profilius. Nesunku įsitikinti – stiliui amžiaus cenzas negalioja!
Maye Musk, Linda Rodin ir Helen Mirren
Maye Musk, Linda Rodin ir Helen Mirren / Vida Press nuotr.

Linda Rodin, 157 tūkst. sekėjų

68-erių Linda Rodin nesyk vadinta stilingiausia pasaulio žilaplauke ir apdovanota panašiais susižavėjimo kupinais komplimentais. Ši liekna moteris sidabriniais plaukais išties ne tik stilinga, bet ir įkvepianti savo veiklumu. Ji yra kosmetikos ženklo „Rodin“ įkūrėja ir puikiai šiam ženklui atstovauja – prie sukeltų plaukų šukuosenos ir drąsių formų akinių nuo saulės labai dažnai derina ryškų lūpdažį. L.Rodin savo garderobe puikiai geba derinti mados tendencijas ir basic daiktus, klasiką – yra, ko pasimokyti bet kurio amžiaus moteriai!

Helen Mirren, 109 tūkst. sekėjų

Populiarioji aktorė turi milžinišką gerbėjų būrį, vertinantį ją už puikią vaidybą, aktyviai reiškiamą poziciją aktualiais klausimais ir, be abejo, gebėjimą puikiai sutarti su savo amžiumi (jai 71-eri) ir savo kūnu. Jos „Instagram“ paskyra puikiai tai perteikia – joje dominuoja žymiosios aktorės darytos asmenukės, kurios leidžia žvilgtelėti į (ne)paprastą jos kasdienybę, trykšta humoru ir saviironija bei leidžia geriau pajusti aktorės stilių.

Christmas starts. Hey ho.

A post shared by @helenmirren on

Colleen Heidemann, 15 tūkst. sekėjų

Gimusi JAV, augusi Bankoke, jaunystėje Colleen Heidemann dirbo skrydžių palydove ir apkeliavo daugybę šalių. Tikra įžymybe ji tapo 2011-aisiais, kai vintažinių drabužių parduotuvėje, kurioje šeimininkavo, ją atrado populiaraus tinklaraščio Advanced Style autorė ir pristatė ją mados pasauliui. Dabar ši įspūdinga žilaplaukė, nevengianti ryškaus makiažo, dalija interviu ne tik apie savo stilių, bet ir apie grožio paslaptis.

Maye Musk, 42 tūkst. sekėjų

Girdėta pavardė, tiesa? Taip, ši nepaprastai graži moteris yra verslininko, išradėjo ir investuotojo Elono Musko motina. Nenustebkite jos „Instagram“ paskyroje išvydę daugybę profesionalių nuotraukų – ši moteris dirba modeliu jau 50 metų, jos veidas puošė nemažai viršelių, o dar ji – ir aktyviai dirbanti mitybos specialistė. Kokia pirma mintis kyla peržvelgus M.Musk nuotraukas? Ogi senti nė kiek nebaisu!

Ilona Royce Smithkin, 5 tūkst. sekėjų

Vyriausia šiame dešimtuke – 96-erių – moteris kai kam gal ir netaps stiliaus ikona, labiau primins ryškiaplunksnę papūgėlę, tačiau taip pavadinta ši močiutė tik nusijuoktų. Užsukite į jos „Instagram“ paskyrą įsitikinti, kad ir sulaukus beveik 100 metų, gyvenimas, kaip ir drabužiai, gali išlikti spalvingas.

Take a moment to breathe today... you wouldn't want to miss the Joy Dust! Find my book "Joy Dust Ilona at 96" on Amazon.

A post shared by Ilona Royce Smithkin (@ilonaroycesmithkin) on

Patricia Fox, 24 tūkst. sekėjų

Retai pasitaikys šios ryškios amerikietės nuotraukų, kuriose jos nepuoštų įspūdingas galvos apdangalas. Nieko keisto, Patricia Fox yra Niujorke įsikūrusi galvos apdangalų dizainerė, kurianti toli gražu ne klasikinius, santūrius aksesuarus. Ryškią jos aprangą papildo ne mažiau ryškus makiažas ir plati šypsena. Akivaizdu, kad ši moteris švenčia gyvenimą!

#closeup #easter #2016 working on #2017 #bonnet with all the #trim and #flower #varieties on it! #staytuned !

A post shared by Purely Patricia (@purelypatricia) on

Helen Ruth Elam Van Winkle, 3,1 mln. sekėjų

Stulbinantį sekėjų skaičių turinti moteris pati yra... stulbinanti. Jokio kuklumo ir davatkiškumo, tik geras humoro jausmas ir jokios baimės apsitempti beveik bet ką ir drąsiai papozuoti prieš fotoobjektyvą. Pasiruoškite, bus daug blizgučių, daug spalvų, o jei stiliaus įkvėpimo nerasite, tai geros nuotaikos – neabejotinai.

????⚡️???? If I gotta be a bitch, I'mma be a bad one ????⚡️????

A post shared by badddiiie ⚡️???????????????????????? (@baddiewinkle) on

Sarah Jane Adams, 153 tūkst. sekėjų

Šiai moteriai per 60, o ją su didžiuliu azartu sekioja mados savaičių gatvės stiliaus fiksuotojai. Didelį gerbėjų būrį turintis modelis – geras įkvėpimo šaltinis net tris kartus už ją jaunesnėms merginoms. Tiesiog pasižiūrėkite nuotraukas.

Tziporah Salamon, 26 tūkst. sekėjų

Dizainerė, mados dėstytoja ir konsultantė drabužių ir darbo su įvaizdžiu versle sukasi dešimtmečius. Šios moters spintoje gausu įvairiausių epochų drabužių ir aksesuarų iš įvairių šalių – tuo nesunku įsitikinti pažvelgus į nuotraukas. Sunkiai atkartojamas, unikalus stilius, kurį įamžino daugybė gatvės stiliaus fotografų, tarp jų – ir garsusis Bilas Cunninghamas.

Beatrix Ost, 48 tūkst. sekėjų

Filosofė, papuošalų kūrėja, tekstų autorė – ši moteris savyje talpina ne vieną talentą. Dar vienas jų – gebėjimas išskirtinai derinti keistus drabužius, ryšėti turbaną, pozuoti nuotraukoms. Elegancija ir stilius nuo viršugalvio iki pirštų galiukų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius