-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasaros stilius: kaip rengtis apkūnioms moterims?

Tai, kad apkūnesnių formų moterys negali rengtis stilingai tapo tikrų tikriausiu mitu, todėl nesumeluosime sakydami, kad plius dydžio savininkės neretai yra gerokai stilingesnės ir kūrybiškesnės už idealių formų laikomas dailiosios lyties atstoves. Norite tuo įsitikinti? Pasižvalgykite po užsienio plius dydžio mados tinklaraštininkių profilius – nustebsite pamačiusios, kaip puikiai jos geba derinti drabužius, spalvas ir raštus ir vizualiai paslėpti trūkumus.
Moteris
Moteris / 123RF.com nuotr.

Iš tiesų, nėra jokių apibrėžtų taisyklių, kokio dydžio turi būti „ideali“ moteris. Svarbiausias žingsnis meilės savo kūnui link yra pasitikėjimas savimi, o toliau – tinkamas drabužių parinkimas, pabrėžiantis kūno linijų privalumus.

Jei svajojate atrodyti nepriekaištingai, investuokite į kokybiškus audinius – tai vienas pagrindinių kriterijų renkantis drabužius apkūnioms moterims. Atsisakykite storų, pernelyg plonų ir perregimų audinių, nes būtent jie nulemia netinkamą drabužio kritimą, atrodo vulgariai ir gali nepaslėpti, o tik pabrėžti iškilias jūsų kūno vietas.

Atsisakykite savo figūrą slėpti po beformiais maišais, kurie vizualiai ją padaro tik dar stambesnę.

Kitas svarbus žingsnis – pasirinkti tinkamą kirpimą ir formą. Atsisakykite savo figūrą slėpti po beformiais maišais, kurie vizualiai ją padaro tik dar stambesnę. Geriau rinkitės pusiau prigludusius ir moteriškus siluetus, tačiau ne per daug aptempiančius ir atvirus. Taip pat venkite akcentų probleminėse kūno vietose, kurie tik dar labiau jas išryškins.

Rinkitės stambius raštus ir atsisakykite klostuotų ir itin plačių bei tulpės formos sijonų, siaurų švarkelių, klosčių pilvo srityje, horizontalių linijų.

Kalbant apie avalynę ir aksesuarus, atkreipkite dėmesį į storus kulniukus. Nesirinkite itin smulkių detalių ir plonų dirželių. Didžiausias jūsų priešas – plokščiapadžiai bateliai iki kauliukų, kurie kojas pavers dar stambesnėmis ir trumpesnėmis, nei jos yra iš tiesų. Prisiminkite stambius ir vidutinio stambumo diržus bei papuošalus, jums netinka minimalistiniai, ploni ir itin maži aksesuarai.

Meskite iš galvos šias mintis, kad seksualios aptemptos suknelės ar trumpesni kojas atidengiantys sijonai tinka tik lieknoms merginoms. Šiltuoju sezonu neverta slėpti kūno po juodais plačiais drabužiais, juk šį sezoną yra gausybė spalvų ir raštų pasirinkimo!

Taigi, kaip rengtis vasarą apkūnesnių formų moterims? Atraskite tai, kas jums labiausiai tinka ir patinka. Labai svarbu išlaisvinti fantaziją ir nevaržyti savo pasirinkimų, tad štai keli patarimai.

Sezono tendencijas lygiai taip pat gali pritaikyti ir plius dydžio savininkės. Šios stilingos moterys yra puikus pavyzdys, kaip derinti mados kryptis taip, kad drabužiai pabrėžtų tik pačias gražiausias kūno vietas.

Vasara be suknelių – ne vasara. Šiuo metu populiariausios bus pusilgės, nostalgiškų gėlių, gyvūnų ir žirnelių raštų suknelės.

Nebijokite vilkėti kombinezonų. Jie – vienas madingiausių drabužių šį sezoną.

Balta spalva – nemirštanti klasika, kuri visada atrodo harmoningai ir elegantiškai. Šios spalvos drabužiai – idealus variantas vasaros deriniams, o jei nesinori nuo galvos iki kojų rengtis šia spalva, įtraukite ryškių ar pastelinių atspalvių.

Ilgos romantiškos baltos spalvos suknelės – idealus variantas vasaros atostogoms prie jūros.

Vasaros šventėms tiks gėlėtos, vienspalvės suknelės ar kostiumėliai.

Pasižvalgykite po šių stilingų moterų „Instagramo“ profilius ir pasisemkite dar daugiau idėjų ir įkvėpimo!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius