Reikės:
- 4 vištienos krūtinėlės filė be odos,
- ¾ balzaminio acto,
- ½ vandens,
- 1 arb. š. džiovintų svogūnų miltelių,
- ½ arb. š. džiovintų česnakų miltelių,
- ½ arb. š. džiovintų raudonosios paprikos dribsnių,
- ¼ arb. š. druskos,
- ¼ arb. š. maltų juodųjų pipirų,
- ¼ arb. š. aitriosios paprikos miltelių,
- ¼ arb. š. džiovinto rozmarino miltelių,
- ¼ arb. š. džiovintų petražolių miltelių,
- ¼ arb. š. džiovinto raudonėlio miltelių.
Gaminimas:
Dubenyje sumaišykite visas sudedamąsias dalis, išskyrus vištieną. Supilkite į stiprų polietileno maišelį, sudėkite ten pat vištieną, gerai užriškite ir padėkite į šaldytuvą nors pusvalandžiui, nors geriausia būtų kelioms valandoms.
Pasimarinavusią vištieną dėkite į kepimo skardą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių. Patiekite su šviežių daržovių salotomis.
Skanaus!