2 už 1 kainą. Vieną prenumeratą perkate, antrą dovanojate!
Prenumeruoti

Aštrus azijietiškas vištienos troškinys

Atšalus orams norisi aštriau ir sočiau, tad pats metas į svečius pasikviesti Azijos virtuvę. Ši vištiena tikrai jus sušildys!
Aštri kiniška vištiena
Aštri kiniška vištiena / Shutterstock nuotr.
Temos: 2 Receptai Vištiena

Reikės:

  • 3 gabaliukų vištienos krūtinėlių filė,
  • 2 morkų,
  • 1 čili pipiriuko,
  • 5 valg. š. sojų padažo,
  • 1 valg. š. saldžiaaštrio kiniško padažo,
  • gabaliuko imbiero šaknies,
  • 2 skiltelių česnako,
  • 2 valg. š. sezamo sėklų.

Gaminimas:

Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais, čili, česnaką ir imbierą susmulkinkite.

Vištieną šiek tiek apkepkite, suberkite česnakus, čili ir imbierą.

Suberkite morkas, supilkite soją ir kinišką padažą, viską troškinkite su šlakeliu vandens.

Kai vištiena ir morkos suminkštės, suberkite sezamo sėklas ir viską dar porą minučių patroškinkite.

Patiekite su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų implantacija: ar verta investuoti į savo šypseną?
Reklama
„FreeBuds Pro 3“ – geriausios belaidės ausinės „Huawei“ istorijoje
Reklama
Tūkstančiai valandų, skirtų mokymuisi: IKEA dalinasi, kiek kainuoja darbuotojų augimas
Reklama
Keliautojas ekstremalas Karolis Mieliauskas: ekspedicijose kas nors iš komandos narių visuomet peršąla ar kokia infekcija užsikrečia, o aš vis „išsisuku“
Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką