2 už 1 kainą. Vieną prenumeratą perkate, antrą dovanojate!
Prenumeruoti

Vištiena Visos temos

Vištiena Keptas viščiukas

Vištiena – vištos mėsa. Vištienoje yra daug baltymų – iki 10 proc. daugiau nei kiaulienoje – ir mažai riebalų – net iki 40 proc. mažiau negu kiaulienoje. Vištiena turi daugiau raumeninio audinio (baltymų), žmogaus organizmui būtinų nepakeičiamų aminorūgščių. Aminorūgščių kiekiu vištiena prilygsta jautienai.

Nostalgiškos virtuvės palikimas: blyneliai, kuriems sunkiai atsispirs kepenėlių gurmanai

Nostalgiškos virtuvės palikimas: blyneliai, kuriems sunkiai atsispirs kepenėlių gurmanai

Nuostabaus skonio vištienos salotos: būtinai paragaukite ir nudžiuginkite šeimą

Nuostabaus skonio vištienos salotos: būtinai paragaukite ir nudžiuginkite šeimą

Minkštučiai maltinukai su padažu: šeima tikrai įvertins

Minkštučiai maltinukai su padažu: šeima tikrai įvertins

Sultinga kepta vištiena – pirštus apsilaižysite!

Sultinga kepta vištiena – pirštus apsilaižysite!

Vištienos sultinys – pagalba sergantiems jau tūkstančius metų: placebas ar reali nauda?

Vištienos sultinys – pagalba sergantiems jau tūkstančius metų: placebas ar reali nauda?

Greitai pagaminami ir visada pavykstantys – vištienos kotletai šeimai

Greitai pagaminami ir visada pavykstantys – vištienos kotletai šeimai

Aštrus azijietiškas vištienos troškinys

Aštrus azijietiškas vištienos troškinys

Troškinta vištiena – tobulas patiekalas per trumpą laiką

Troškinta vištiena – tobulas patiekalas per trumpą laiką

Imk du, o mokėk tik už vieną: pigūs bei gardūs vištienos kepsneliai ir populiarus rudens desertas
Reklama

Imk du, o mokėk tik už vieną: pigūs bei gardūs vištienos kepsneliai ir populiarus rudens desertas

Parašykite atsiliepimą apie 15min