01 05

Ką valgysim 2025-aisiais? Viena tendencija nudžugins ne visus

Kaip ir kasmet, laikrodžiams besukant paskutines senųjų valandas, aš su didžiausiu malonumu sklaidau pasaulinių maisto ekspertų prognozes ir spėjimus, kaip mūsų virtuvės ir mūsų gurmaniškos kelionės atrodys naujais, 2025-aisiais. Tikėti šiomis pranašystėmis, panašu, reikėtų tiek pat, kiek ilgalaikėmis orų prognozėmis, tačiau argi nesmalsu žvilgtelti pro rakto skylutę ir laiko mašina trumpam nuskelti į netolimą gurmanišką ateitį?
Sumuštinis
Sumuštinis / Shutterstock nuotr.

Kaip kasmet, Nauji metai reiškia naujai gimusią kulinarinę žvaigždę. Tadam! 2025-ųjų metų ingredientu skelbiamos.... juodosios citrinos! Tai nuo neatmenamų laikų Artimųjų Rytų bei Šiaurės Afrikos šalių virtuvėse naudotas prieskonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Tris kartus daugiau nei visa rinka: naujas „Darnu Group“ projektas fiksuoja neregėtus butų pardavimus
„Lidl Lietuva“ septintus metus iš eilės pripažinta geriausiu darbdaviu Lietuvoje ir Europoje
Reklama
Tyrimas atskleidė: „Lidl“ dažno vartojimo prekių krepšelis – pigiausias