Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Keptų bulvių salotos: greitai ir sočiai

Kai norisi greit ir sočiai, šis variantas pats geriausias. Skanaujam!
Keptos bulvių salotos
Keptų bulvių salotos / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

6 vidutinio dydžio bulvių,

6 putpelių kiaušinių,

baltojo svogūno,

2 skiltelių česnako,

po 2 šaukštus žemės riešutų sviesto ir aliejaus,

šaukšto žemės riešutų,

nedidelio gabalėlio aitriosios paprikos,

šaukšto sviesto,

2 šaukštų ekologiško sojų padažo,

žiupsnelio rudojo cukraus,

šaukšto kapotų žalumynų (raudonėlių, bazilikų).

Kaip gaminti:

1. Bulves su lupenomis iškepkite orkaitėje taip, kad nebūtų per minkštos, nulupkite, supjaustykite nemažais gabalėliais, suberkite į gilesnį dubenį.

2. Žemės riešutus trumpai paskrudinkite sausoje keptuvėje.

3. Svogūną, česnaką ir aitriąją papriką smulkiai sukapokite, pakepinkite svieste.

4. Į plakti skirtą indą suberkite kepintus svogūnus, česnakus, sukrėskite žemės riešutų sviestą, sojų padažą, berkite rudojo cukraus, žalumynų ir viską iki vientisumo išplakite elektriniu plakikliu.

5. Į padažą suberkite kapotus riešutus, bet neplakite, tik išmaišykite. Į paruoštą padažą įpilkite aliejaus, viską užliekite ant bulvių, gerai išmaišykite ir išdėliokite bulves į lėkštes. Šalia dėkite kietai virtų kiaušinių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius