2 už 1 kainą. Vieną prenumeratą perkate, antrą dovanojate!
Prenumeruoti

Kvapni trinta salierų sriuba

Dar nesate gaminę salierų sriubos? Pats metas išmėginti šį receptą ir garantuojame, jis taps vienu iš mėgstamiausių!
Trinta salierų sriuba
Trinta salierų sriuba / Shutterstock nuotr.

Reikės:

  • didelio saliero gumbo;
  • 2–3 saliero stiebų;
  • 2 paprikų;
  • 2 morkų;
  • ketvirčio nedidelės kopūsto galvutės;
  • 3 svogūnų;
  • kelių skiltelių česnako;
  • lauro lapų;
  • 2 valg. šaukšt. alyvuogių aliejaus;
  • 1 stiklinės pomidorų pastos;
  • žiupsnelio krapų, petražolių ir kalendrų.

Gaminimas:

1. Daržoves nuvalykite ir smulkiai supjaustykite.

2. Susmulkintas daržoves (išskyrus svogūną) suberkite į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad apsemtų. Pavirę pusvalandį, pagardinkite druska ir prieskoniais.

3. Svogūną susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje su aliejumi, sudėkite pomidorų pastą ir dar kelias minutes patroškinkite. Paskui šią masę sukrėskite į sriubą ir dar kelias minutes pavirkite.

4. Sriubą sutrinkite, pagardinkite mėgstamais žalumynais ir skanaukite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų implantacija: ar verta investuoti į savo šypseną?
Reklama
„FreeBuds Pro 3“ – geriausios belaidės ausinės „Huawei“ istorijoje
Reklama
Tūkstančiai valandų, skirtų mokymuisi: IKEA dalinasi, kiek kainuoja darbuotojų augimas
Reklama
Keliautojas ekstremalas Karolis Mieliauskas: ekspedicijose kas nors iš komandos narių visuomet peršąla ar kokia infekcija užsikrečia, o aš vis „išsisuku“
Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką