-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naminiai Kyjivo kotletai

Ar bandėte namuose išsikepti Kyjivo kotletų? Pamėginkime, juk naminiai – daug skanesni!
Kyjivo kotletas
Kyjivo kotletas / Shutterstock nuotr.

Reikės:

  • 2 vištienos krūtinėlių;
  • 50 g sviesto;
  • druskos, pipirų, česnako, petražolių, krapų;
  • 2 kiaušinių;
  • miltų;
  • maltų džiūvėsėlių;
  • aliejaus kepimui.

Gaminimas:

Vištienos krūtinėlę padėkite tarp dviejų maistinių plėvelių ir išmuškite, kad ji suplonėtų. Pabarstykite druska ir pipirais.

Pasiruoškite sviestą su prieskoniais - sumaišykite jį su išspaustu česnaku, krapais, petražolėmis ir padėkite į šaldytuvą bent porai valandų.

Ant gabaliuko mėsos uždėkite po šaukštelį žolelių sviesto ir suvyniokite.

Tada apvoliokite miltuose, merkite į lengvai išplaktą kiaušinį, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite puode gerai įkaitintame aliejuje.

Jei norite sunaudoti mažiau riebalų, Kyjivo kotletą galima lengvai apkepti keptuvėje ir tuomet pašauti į orkaitę.

Patiekite su bulvių koše arba keptomis orkaitėje šakninėmis daržovėmis bei šviežiomis salotomis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius