-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujiena rinkoje – kokybiški konservuoti vaisiai ir daržovės iš Graikijos ir Rumunijos

2022 m. lapkričio 3 dieną, ketvirtadienį, 18 valandą, restorane „Grey“ (Pilies g. 2, Vilnius) įvyko ES finansuojamos kampanijos „Taste Me“ B2B produktų pristatymo renginys.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / D.Bučo nuotr.

Renginio svečiai turėjo galimybę sužinoti apie išskirtinės kokybės konservuotus persikus iš Graikijos ir perdirbtus vaisius bei daržoves iš Rumunijos. Žinoma, buvo ne tik dalinamasi žiniomis, bet ir ragaujama – dalyviai galėjo patirti itin išraiškingą produktų skonį. Be to, renginyje buvo galima susitikti su dalyvaujančių organizacijų atstovais ir aptarti būsimą bendradarbiavimą iš verslo pusės.

ES finansuojamos kampanijos „Taste Me“ metu siekiama didinti europietiškų konservuotų vaisių bei daržovių iš Graikijos ir Rumunijos populiarumą Suomijos, Estijos, Danijos, Lietuvos ir Švedijos vartotojų tarpe. Taip pat – informuojama apie griežtus Europos kokybės ir maisto saugos standartus, gamybos procesą ir išskirtinį skonį bei aromatus, siekiant padidinti produktų vartojimą.

Norėdami sužinoti daugiau apie ES finansuojamą kampaniją „Taste Me“, apsilankykite svetainėje arba raskite mus socialiniuose tinkluose Facebook.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius