Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaniau nebūna: glazūruota lašiša su šilkiniais bulvinukais

Labai skanus patiekalas, kuris tiks ir Jūsų šventiniam stalui.? Greita, sotu ir skanu!
Glazūruota lašišos filė su „bulvinukais“
Glazūruota lašišos filė su „bulvinukais“ / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.
Temos: 2 Receptai Lašiša

Reikės:

  • Apie 1 kg lašišos filė be odos;
  • Druskos, mairūno, citrinpipirių;
  • BBQ granatų glazūros;
  • Sezamo sėklų.

Gaminimas:

Lašišos filė supjaustome į kepsnius (4-5vnt), pagardiname druska, citrinpipiriais, mairūnu. Dedame į kepimo indą ir kepame 170 laipsnių karščio orkaitėje apie 15min. Dar karštą lašišą paglazūruojame, pabarstome sezamo sėklomis.

Bulvinukams reikės:

  • 1 kg virtų ir maltų bulvių;
  • 60 g miltų;
  • 60 g krakmolo;
  • 1 kiaušinio;
  • Druskos.

Gaminimas:

Visus ingredientus sudedame į dubenį ir išminkome tešlą. 30min leidžiam pastovėti.

Tuomet ant miltais pabarstyto stalo kočiojame piršto storio dešreles, pjaustome nedideliais gabaliukais.

Puode užverdame pasūdytą vandenį, sudedame „bulvinukus“ ir verdame pora minučių nuo iškilimo į paviršių.

O paskui apmaišome su norimu padažu.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius