TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kiaulienos maltiniai su šoninės įdaru

Sotus patiekalas, kuris patiks mėgstantiems rimčiau užkąsti.
Kiaulienos maltiniai
Kiaulienos maltiniai / „Aurimėlio virtuvės“ nuotr.

Reikės:

  • 1,5 kg maltos kiaulienos;
  • 1 morkos;
  • 1 svogūno;
  • Poros skiltelių česnako;
  • 500 g karštai rūkytos šoninės;
  • 1 kiaušinio;
  • 4 v.š. manų kruopų;
  • Druskos, pipirų, rūkytos paprikos miltelių, kmynų.

Gamyba:

Į dubenį dedame smulkintą mėsą, tarkuotą morką, svogūną ir česnaką. Mušame kiaušinį, beriame manų kruopas ir pagardiname prieskoniais. Visą gerai išmaišome, formuojame maltinius, kuriuos įdarome smulkiai pjaustyta rūkyta šonine.

Maltinius apvoliojame miltuose, kepame keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių kol gražiai apskrunda. Tuomet troškiname.

P.S. Troškinau grietinėlės ir daržovių padaže.

Skanaus Jums linki Aurimėlis!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius