Kiekis: 2 porcijos
Kalorijos: 186 kcal
Paruošimo laikas: 20 min.
Ingredientai:
- Spagečiai – 250 g
- Saulėje džiovinti pomidorai – 100 g
- Daugiagalviai svogūnai – 2 vnt.
- Česnakas – 1 skiltelė
- „VAPEUR“ garuose ruoštos raudonosios pupelės – 425 ml, 1/2 skardinės
- Avokadas – 1 vnt.
- Druska – pagal skonį
- Čili pipirai – 1 vnt.
- Pipirai – pagal skonį
Paruošimo būdas
- Išvirkite spagečius pasūdytame vandenyje.
- Susmulkinkite daugiagalvius svogūnus, saulėje džiovintus pomidorus.
- Pakepinkite pomidorus ir svogūnus įkaitintoje be aliejaus keptuvėje, kol svogūnas taps skaidrus, suberkite susmulkintus česnakus ir čili pipirus, o vėliau pupeles.
- Nulupkite avokadą, išimkite kauliuką ir šiek tiek sutrinkite minkštimą šakute tiek, kad dalis pasidarytų kremo konsistencijos, o kita dalis liktų su nedideliais gabalėliais.
- Perkoškite spagečius per koštuvą, iš karto sumaišykite su pakepintais pomidorais, svogūnais ir avokadais, pabarstykite druska ir pipirais pagal skonį.
Rekomendacijos:
Prieš gaminant, rekomenduojama saulėje džiovintus pomidorus užmerkti šiltame virintame vandenyje 30–40 minučių.