-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tiršta veršienos sriuba – sotiems pietums

Skanumėlis – soti, mėsiška ir gardi sriuba tegu garuoja ant jūsų stalo!
Tiršta mėsiška sriuba
Tiršta mėsiška sriuba / Shutterstock nuotr.

Jums reikės:

  • 25 g sviesto,
  • 300 g veršienos,
  • svogūno,
  • 2 morkų,
  • 3 bulvių,
  • saldžiosios raudonos paprikos,
  • petražolių šaknies,
  • poro (baltoji dalis),
  • 2 šaukštų citrinų sulčių,
  • litro mėsos sultinio,
  • žiupsnelio smulkintų petražolių lapelių,
  • pagal skonį druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Kaip gaminti:

1. Mėsą, bulves ir petražolių šaknį supjaustykite vienodais gabalais, morkas ir porą – griežinėliais, o papriką – šiaudeliais. Svogūnus smulkiai sukapokite.

2. Puode išlydykite sviestą ir pakepinkite mėsą.

3. Apskrudusius veršienos gabaliukus išimkite, o likusiuose riebaluose pakepinkite svogūnus ir paprikų šiaudelius. Suberkite morkų, petražolių ir mėsos gabalėlius, supilkite sultinį. Ant vidutinės ugnies virkite apie 15 min.

4. Suberkite bulves ir virkite 10 min.

5. Sumeskite porus ir virkite dar 10 min.

6. Baigdami supilkite citrinų sultis, pagardinkite druskas ir pipirais. Tiekdami apibarstykite petražolių lapeliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius