2 už 1 kainą. Vieną prenumeratą perkate, antrą dovanojate!
Prenumeruoti

Troškinta vištiena – tobulas patiekalas per trumpą laiką

„Šios vištienos receptą pamačiau viename angliškame portale, bet gaminau visai neseniai. Kaip visada kažką išėmiau, kažką įdėjau nuo savęs. Tai tobulas patiekalas per trumpą laiką“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta Kudopčenkienė
Troškinta vištiena
Troškinta vištiena / Odetos Kudopčenkienės nuotr.

Jums reikės:

500 g vištienos filė;

1 šaukšto sviesto;

2 skiltelių česnako;

2 raudonų paprikų, supjaustytų kubeliais;

200 g „Philadelphia“ tipo sūrio;

1 nepilnos stiklinės vištienos sultinio;

100 g tarkuoto parmezano;

pagal skonį druskos;

pipirų;

Kaip gaminti:

  1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis ir pagardinkite druska bei pipirais.
  2. Dėkite į keptuvę su šlakeliu aliejaus ir iškepkite. Išimkite iš keptuvės.
  3. Į keptuvę sudėkite sviestą ir ištirpinkite.
  4. Berkite smulkintus česnakus ir papriką. Kepkite 3 min.
  5. Supilkite sultinį ir užvirinkite.
  6. Sudėkite sūrį, berkite tarkuotą parmezano ir išmaišykite.
  7. Pavirkite, kol padažas taps vientisas. Sudėkite vištieną ir patroškinkite dar kelias minutes.

Gamino ir patarė tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta Kudopčenkienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų implantacija: ar verta investuoti į savo šypseną?
Reklama
„FreeBuds Pro 3“ – geriausios belaidės ausinės „Huawei“ istorijoje
Reklama
Tūkstančiai valandų, skirtų mokymuisi: IKEA dalinasi, kiek kainuoja darbuotojų augimas
Reklama
Keliautojas ekstremalas Karolis Mieliauskas: ekspedicijose kas nors iš komandos narių visuomet peršąla ar kokia infekcija užsikrečia, o aš vis „išsisuku“
Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką