Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 15

Tuno kepsniai ant grotelių – vos per 2 minutes!

Kaitri lietuviška vasara neįsivaizduojama be grilio dūmu kvepiančių patiekalų! Mėsa, žuvis ar daržovės – ugnis net patį paprasčiausią ingredientą paverčia ypatingu patiekalu, o kiekvienas susibūrimas prie rusenančio grilio yra šventė.
Grilyje keptas tunas
Grilyje keptas tunas / Nidos Degutienės nuotr.

Niekam šiais laikais nereikia aiškinti, kaip apskrudinti tobulą steiką ar sumaišyti marinatą, kuris kiaulienos sprandinės gabalėlius padaro minkštais ir sultingais šašlykais. O štai su žuvimi kai kurie dar nėra gerai susidraugavę, todėl šiandien dalinuosi su jumis naudingais patarimais, kaip ant grotelių tinkamai iškepti klasikinius tuno kepsnius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai