Žuvys

Visos temos
Žuvis Žuvis

Žuvys – šaltakraujai gėlame ir jūros vandenyje gyvenantys stuburiniai gyvūnai, turintys žiaunas, neporinius (nugaros, pauodegio ir uodegos) ir porinius (krūtinės ir pilvo) pelekus. Kūno forma verpstiška, odoje turi gleivių liaukas.

„Ogmios miesto“ ūkininkų turguje – natūralūs, kaimiški delikatesai: ko čia ras rūkytos mėsos ir žuvies mylėtojai?
Reklama

„Ogmios miesto“ ūkininkų turguje – natūralūs, kaimiški delikatesai: ko čia ras rūkytos mėsos ir žuvies mylėtojai?

Menkės, kalafiorų ir pupelių kotletai

Žuvies kotletukai, kurie pakerės net vaikus

Sumuštiniai su lašiša ir tepamu sūreliu

Užkandis šventiniam stalui: fantastiški blyneliai su lašiša

Užkandžiai

Lengvi užkandukai: sumuštiniai su žuvies pasta

Keptas karpis

10 šventinių žuvies receptų: kas nuguls ant jūsų skaniausio patiekalų stalo?

Palanga skelbia stintų valgymo sezono pradžią

Palanga paskelbė stintų valgymo sezono pradžią – agurkais kvepiančios žuvelės jau čirška keptuvėse

Sumuštiniai su silke

Silkės kelionė per pasaulį: kaip ją valgo švedai, lenkai ir vokiečiai?

Metjes silkė

„Nekaltoji“ silkė Matjes: kodėl ji yra tikras delikatesas ir kaip ją paruošti

Žuvis

Žuvies gidas šventėms: kaip išsirinkti ir paruošti?