Jau daugiau nei dešimtmetį čia, Vytauto gatvėje, įsikūrusi kepykla savo klientus džiugina gausiu asortimentu: nuo kruasanų ir cinamoninių bandelių iki įvairių rūšių duonos.
Kaip 15min pasakoja pats kepyklos įkūrėjas Mindaugas Truskauskas, kad paragautų jo skanumynų, žmonės važiuoja ir per visą miestą. Kartais mėgstamus gaminius pirkėjams tenka dar ir atsidėti iš anksto, kad tik kiti iš po nosies nespėtų nugvelbti.
– Papasakokite plačiau apie savo ryšį su kepiniais: ar tuo užsiėmėte nuo vaikystės, kur nors to mokėtės, dirbote su tuo susijusį darbą?
– Mano šeimoje kepti mėgo ne viena karta, tad kažkaip savaime šį amatą pamėgau ir pats. Mano prosenelė Kaune garsėjo savo kepamais šakočiais iš kaimiškų kiaušinių, sviesto. Močiutė su seneliu sovietmečio laikotarpiu kepdavo grybukus ir pardavinėdavo Kaziuko mugėje. Lietuvai atgavus nepriklausomybę, mama kepdavo nuostabų medaus tortą ir jį pardavinėdavo kavinėms Vilniuje.