Kepiniai

Visos temos
Kepiniai Kepiniai

Kepiniai – maisto produktai, kurie pagaminti kepant, tai yra naudojant orkaitę, kuri šildo produktą iš visų pusių. Šis terminas dažniausiai asocijuojamas su maisto produktais, kurie yra pagaminti iš tešlos, pavyzdžiui, duonos, pyragų, sausainių, bulvių košės, picos ir kitų kepinių rūšių.

Kepiniai yra labai platus maisto kategorijos spektras, ir jie gali būti saldūs arba sūrūs.

 

Citrininė boba

Citrininė boba: Velykų stalo pažiba

Itališka velykinė pynė su margučiais

Jūsų šeimos šventei – įspūdinga itališka velykinė pynė su margučiais

Velykinės bandelės su kryžiumi

Velykinės mielinės bandelės: be jų tiesiog neįvyktų šventė

Rmuniškas Velykų pyragas

Rumuniškas Velykų pyragas: tikra šventė ant stalo

Velykiniai „kiškučiai“ iš šaldytos tešlos (asociatyvinė nuotr.)

Džiaugsis ne tik vaikai: velykiniai zuikučiai iš šaldytos tešlos

Niujorko stiliaus beigeliai

Kaip pasigaminti naminius beigelius?

„Ogmios miesto“ ūkininkų turgus kviečia Velykų stalą papuošti gardžiausiais šventiškais kepiniais
Reklama

„Ogmios miesto“ ūkininkų turgus kviečia Velykų stalą papuošti gardžiausiais šventiškais kepiniais

Karameliniai polentos pyragėliai

Lipnūs polentos pyragėliai: ne tik skanus, bet ir sveikas desertas

Velykos

Senieji Velykų papročiai ir 3 tradiciniai receptai