-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 11

Ar spalvos miegamajame turi įtakos seksualumui?

Niekas neabejoja, kad spalvos turi įtakos dvasinei žmogaus būsenai, nuotaikai, taip pat ir seksualumui...
Miegamojo spalvos
Miegamojo spalvos / Fotolia nuotr.

Taigi, prieš perkant naujos patalynės komplektą ar pradedant remontą meilės lizdelyje, vertėtų įsiklausyti į spalvotyros žinovų nuomonę.

1. Moterims, kurios svajoja apie kūdikį, bet niekaip negali pastoti, sakoma, kad reikėtų pasirūpinti žydromis interjero detalėmis. O akcentas tebūna ryškiai raudonos spalvos detalė – kad ir užuolaidos laikiklis ar raudona vaza.

2. Nesiryžtantiems erotiniams eksperimentams ir kamuojamiems seksualinės rutinos partneriams praverstų smaragdo spalvos patalynė. Tokia spalva skatina fantazuoti ir suteikia drąsos.

3. Dažnai lengvabūdiškai įsimylėti ar į neištikimybę žmonėms rekomenduojama miegamajame įsitaisyti bent pora salotinės spalvos daiktų. Ji teikia stabilumo.

4. Jei partneris pernelyg greitai įsiaistrina ir nesuvaldo savo geismo, verta rinktis žalios spalvos patalynę, nes tokia gamtos spalva ramina, harmonizuoja. Suvaldyti aistras puikiai padeda ir melsvi tonai.

5. Beprarandantys emocinį ryšį sutuoktiniai turėtų susidomėti sodria aukso spalva.

6. Jei vienas partnerių dažnai būna išsekęs ir nebenori intymiai suartėti, neprošal pasikabinti purpurines užuolaidas ir pasitiesti purpurinį kilimą, o meilės santykių metu užsidegti lempelę su raudonu gaubtu ar raudonų žvakių. Raudona spalva nuo seno asocijuojasi su aktyvia seksualine energija.

7. Miegamajame vertėtų vengti rudos spalvos, nes ji veikia slopinamai, vėsina jausmus, provokuoja labiau užsisklęsti savyje.

8. Sutuoktiniams, jau nemažai metų praleidusiems kartu, psichologai siūlo margaspalvį miegamojo interjerą. Jame turėtų vyrauti bent jau 2-3 spalvos.

9. Partneriai, kurie jau šiek tiek pabodo vienas kitam, turėtų susidomėti violetine spalva – būtent ji ir dar purpurinė visada asocijuojasi su seksualumu ir karališka didybe.

10. Jei nuolat pykstatės, venkite šviesiai geltonos, oranžinės ir ryškiai raudonos spalvų.

11. Porai, kuri dar tik gludina aštrius kampus, padėtų balta spalva su žaliais elementais ir gėlėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius