Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2021 04 11

Arbūzų augintoja Lina pataria, kaip užsiauginti saldžių arbūzų ir melionų. Išsamus auginimo ir priežiūros vadovas

Lina Narvydienė apie arbūzų ir melionų auginimą galėtų parašyti knygą. Jeigu jus stebina, kad Lietuvoje gali užaugti puikaus skonio arbūzai ir melionai, 15min GYVENIMO pašnekovė sako, jog neturėtų – tai seniai nebėra jokia egzotika.
Lina Narvydienė dalinasi arbūzų auginimo paslaptimis
Lina Narvydienė dalijasi arbūzų auginimo paslaptimis / 123RF.com nuotr.

Lina Narvydienė, keturių vaikų mama, savo patirtimi ir atradimais besidalijanti instagramo paskyroje Laimingas daržas, sako esanti tikras miesto vaikas – ji gimė ir užaugo Mažeikiuose, tačiau, nepaisant miestietiško gyvenimo, meilė gamtai liepsnojo jau vaikystėje.

„Nuo pat mažų dienų man labai reikėjo gamtos, mėgau vaikščioti po laukines pievas, pamiškes ir miškelius, todėl mano laimės laikas būdavo pas senelius kaime Kretingos rajone. Jie gyveno labai gražioje vietoje – ant upės kranto ir suteikdavo man didelę laisvę: galėdavau kada tik noriu maudytis, išeiti pasivaikščioti, tad gamta visada buvo mano dalis“, – pasakoja Lina.

Baigusi mokyklą Mažeikiuose, ji išvyko mokytis į Kauną ir ten kurį laiką gyveno, tačiau prieš kelerius metus, su vyru įsigiję sklypą Kauno rajone, jie pasistatė ekologišką molio ir šiaudų namelį vienkiemyje. Čia Lina puoselėja ekologišką daržą su kuo mažiau chemijos ir švelniomis, gamtai draugiškomis trąšomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius