-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 07

„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos moterims

Artėjant Kalėdoms laukia įprastas galvos skausmas – ką padovanoti mylimiems žmonėms, kurie net ir patys dažnai nežino, ko nori? Remdamiesi pirkimų tendencijomis bei atsiliepimais, „Bitės Profai“ pateikia TOP 5 išmanias dovanas, kurias palikę po eglute moteriškos lyties artimajai greičiausiai neapsiriksite.
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos moterims
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos moterims / Shutterstock nuotr.

Taip lengviau: greitojo skaitymo faktai apie TOP 5 kalėdines dovanas moterims:

  • „Apple AirPods Pro“ – bene geriausios bevielės ausinės rinkoje;
  • „Xiaomi Mi Band 6“ apyrankė – veikia kone kaip išmanus laikrodis, o priežiūros nereikalauja;
  • „Samsung Galaxy Watch 4“ – išmanesnis net už telefoną;
  • „Samsung Trio“ kroviklis – atsisveikinimas su krovimo laidais;
  • „Xiaomi Mi 1S“ – greitas, ištvermingas, bet lengvutis.

Jei norite daugiau sužinoti apie rekomenduojamas kalėdines dovanas moterims, kviečiame toliau skaityti šį „Bitės Profų” straipsnį.

Tendencijos rodo, kad moterims labiau nei vyrams rūpi paprastas įrenginio sujungimas ir naudojimas bei daili išvaizda. Mūsų paruoštas penketas įrodo, jog šie siekiai tikrai suderinami su funkcionalumu“, – sako „Bitės Profas“ Andrius Archangelskis.

Pateikiame TOP 5 išmanių dovanų moterims rekomendacijas.

„Apple AirPods 2“ – belaidės ausinės su stiliumi

Shutterstock nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos moterims
Shutterstock nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos moterims

„Apple AirPods 2” yra belaidžių ausinių populiarumo bangą pradėjusių „Apple AirPods“ jaunesnis brolis, kuris dar labiau patobulina tai, kuo išgarsėjo originalas.

„Kaip visuomet su „Apple“ įrenginiais, belaides ausines susieti su telefonu ar kompiuteriu be galo paprasta – tereikia laikyti jas šalia ir įrenginio ekrane iššoks prijungti siūlanti lentelė. Dar vienas „Apple“ išskiriantis pliusas – puikus dizainas, dėl kurio ausinės ne tik atrodo dailiai, bet ir labai patogiai guli ausyje, kur jų beveik nesijaučia, bet kur jos vis tik stabiliai laikosi“, – rekomenduoja „Bitės Profas“.

Su „AirPods 2“ lengva judėti po miestą, sportuoti, net ilsėtis lovoje, nes jos belaidės, o įkrautos groja iki 5 valandų.

Norėdami įsigyti „AirPods 2“ spauskite čia.

„Samsung Galaxy Buds 2“ belaidės ausinės už įkandamą kainą

VIDEO: Samsung Galaxy Buds2 apžvalga

„Samsung Galaxy Buds 2“ būtų puikus pasirinkimas dėl savo triukšmo slopinimo funkcijos – šią turi ne vienas modelis, tačiau ne visuose juose ji veikia taip pat sklandžiai. Būtent „Samsung Galaxy Buds 2“ aplinkos slopinimas yra itin kokybiškas ir tuo pačiu jos pigesnės už dalį konkurentų.

„Triukšmo slopinimo funkcija „Samsung Galaxy Buds 2“ ausinėse veikia tikrai ne prasčiau negu brangesniuose ausinukuose. Įsikišus jas pašalinami fono garsai, o jeigu staiga aplinką norite girdėti gerai, ją kaip tik pastiprinsite „Aplinkos garsų“ funkcija. Tai įmanoma todėl, kad kiekvienoje ausinėje yra trys skirtingi mikrofonai ir dviejų krypčių garsiakalbiai, galintys slopinti ar paryškinti beveik bet kokius garsus“, – bandymų rezultatais dalinasi A. Archangelskis.

Patraukli belaidžių ausinių kaina šiuo atveju tikrai nereiškia, kad jos mažiau kokybiškos. Kitoms triukšmo slopinimą siūlančioms ausinėms šios nusileidžia nebent klausymo trukme: su slopinimu jų galėsite klausyti iki 5 valandų, be – iki 8 valandų. Tačiau per vos 5 minutes „Samsung Galaxy Buds 2“ pasikraus iškart valandai klausymo.

Norėdami įsigyti „Samsung Galaxy Buds 2“ spauskite čia.

Mamai norisi dovanoti tik pačias gražiausias ir reikšmingiausias dovanas. Tačiau ne pati lengviausia užduotis išrinkti tobulą dovaną. Matydami rinkos tendencijas bei pirkėjų atsiliepimus, „Bitės Profai“ rekomenduoja penkias dovanas, kurios turėtų patikti jūsų mamai.

„Samsung Galaxy Watch4“ – laikrodis su telefono galiomis

VIDEO: Samsung Galaxy Watch 4 | Watch 4 Classic apžvalga

Jei manote, kad artimajai reikia ne apyrankės, o išmaniojo laikrodžio – vargu, ar sugalvosite geresnį variantą už „Samsung Galaxy Watch4“. Jame rasite naują „Wear OS“ operacinę sistemą, procesorių, ekraną ir dar begalę kitų atnaujinimų, kurie „Samsung“ laikrodžiuose nekito nuo pat pirmojo „Galaxy Watch“.

„Naujasis „Samsung Galaxy Watch4“ veikia kur kas sklandžiau nei ankstesni modeliai bei gali pasiūlyti bene didžiausią populiarių programėlių (tarp kurių – „Google Maps“ ir „YouTube Music“) asortimentą išmaniųjų laikrodžių rinkoje. Be to, jis turi ir anksčiau rinkoje nematytų funkcijų, pavyzdžiui, atlieka kūno sudėties analizę. Deja, laikrodis turi ir vieną minusą – jo negalima susieti su „iPhone“ įrenginiais“, – perspėja A.Archangelskis.

Daugiau apie „Samsung Galaxy Watch4“ galite sužinoti pasirinkę 40mm arba 44mm laikrodžio versijas

„Samsung Trio“ belaidis kroviklis – vienas įkrovimas visiems prietaisams

Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos moterims
Gamintojo nuotr./„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausios kalėdinės dovanos moterims

Vienas išmaniųjų įrenginių trūkumas – vis nauji įkrovimo prietaisai bei laidai. „Samsung Trio“ šią problemą išsprendžia. Įrenginys leis užmiršti laikus, kai nerandate ar išnarplioti nepajėgiate skirtingų pakrovėjų. Tam tereikia, kad įrenginiai palaikytų QI belaidžio įkrovimo standartą.

„Vienu metu su „Samsung Trio“ galima krauti net tris įrenginius: telefoną, belaides ausines, išmanųjį laikrodį ir daugybę kitų reikmenų. Išvis įrenginį sudaro šešios krovimo ritės, tad net nereikia telefono ar laikrodžio padėti itin tiksliai – jie vis tiek krausis. Atrodo, belaidis įkroviklis yra sąlyginai paprastas išradimas, tačiau susidomėjimas juo vis auga, nes žmonės nori išlaisvinti namus nuo laidų ir apie krovimą galvoti dar rečiau“, – pastebi „Bitės Profas“.

Beje, su belaidžiu krovikliu parduodamas ir „Samsung 25W“ krovimo blokelis – jį naudojant telefonas krausis dar greičiau.

Norėdami įsigyti „Samsung Trio“ spauskite čia.

„Xiaomi Mi 1S“ elektrinis paspirtukas – lengvas būdas judėti po miestą

VIDEO: Xiaomi Mi elektriniai paspirtukai: kurį pasirinkti?

Aukščiau šiame tekste minėti įrenginiai skirti nešiojimui arba laikymui namuose. O kaip apie moterį, kurios kasdienybė aktyvi bei pilna darbų? Patogiam keliavimui mieste jau kurį laiką nėra geresnio pasirinkimo už elektrinius paspirtukus, o vieną pačių patikimiausių pasiūlo jau minėti „Xiaomi“.

„Moterims „Xiaomi Mi 1S“ paspirtukas tinka idealiai, nes yra vienas lengviausių rinkoje, be to, sulankstytas užima nedaug vietos. Vienu įkrovimu galima įveikti iki 30 km atstumą, o pažangi kinetinė energijos atkūrimo sistema įkrauna paspirtuką net stabdant ar riedant atleidus akseleratorių, tad energija išnaudojama labai efektyviai. Nepaisant lengvumo įrenginys labai tvirtas, o dėl itin ryškaus priekinio žibinto jį tikrai galėsite naudoti bet kokiu paros metu“, – teigiamas savybes vardina A.Archangelskis.

„Xiaomi Mi 1S“ – ideali transporto priemonė moterims miestuose, kur atstumai tarp vietų nėra itin dideli, tačiau ne visuomet patogūs automobiliui ar viešajam transportui.

Norėdami įsigyti „Xiaomi Mi 1S“ spauskite čia.

Taigi kalėdinių dovanų pirkimo maratonas – ne tik džiaugsmo, bet ir išlaidų metas. Jei norite artimajam nupirkti kai ką tikrai ypatingo, tačiau turite prisilaikyti biudžeto, „Bitės Profai“ rekomenduoja geriausias kalėdinės dovanas iki 100 Eurų ir idėjas iki 200 Eurų vertės.

Pagalbos išrenkant svarbiam žmogui išmaniąją dovaną galite kreiptis į didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusius „Bitės Profus“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius