Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 09 10

Gyvūnų prieglaudoje gyvenantis katinas Garis ieško namų

Gario mama buvo miesto valkatėlė, kuri kaip ir dauguma Lietuvos benamių kačių, keletą kartų per metus atsivesdavo visą pulką palikuonių, o šie savo ruožtu buvo priversti žaisti likimo žaidimą – išgyvens ar ne, rašoma gyvūnų prieglaudos „Nuaras“ pranešime žiniasklaidai.
Katinas Garis
Katinas Garis / Asmeninio archyvo nuotr.

Vienas tokių išgyvenusių buvo Garis, kuris nusibadavęs ir sergantis pats atpėdino pasiprašyti pagalbos pas žmones į namus. Žmonės pasitaikė rūpestingi, nuvežė Garį į kliniką, išgydė ir norėjo sau pasilikti, tačiau apšilęs letenas, tas pradėjo skriausti šeimininkų jau anksčiau priglaustą katytę. Todėl neklaužada Garis atsirado Klaipėdos „Nuaro“ prieglaudoje.

Katinas iš karto buvo kastruotas, atliktos būtinos veterinarinės procedūros. Garis dabar dienas leidžia tarp šimto priegaudos runcių, kurie kaip ir jis, tikisi surasti savo rojaus kampelį gerų šeimininkų namuose.

Beglobio duonos paragavęs Garis suprato, kad ir prieglaudoje skriausti kitų nevalia. Nors globos namuose jis gyveno dar su 6 katinais viename kambaryje, išdaigų krėsti nebenorėjo, elgėsi labai pavyzdingai ir kultūringai, o vos pradarius kambario duris pats pirmas bėgdavo myluotis, glaustytis ir visaip kaip reklamuotis, kad tik būtų pastebėtas ir gyventų ne katinų būrio Gariko gyvenimą, o taptų Garfildo istorijos herojumi.

Taip, Garikas, kuris be proto mielas žmogui, laukia naujų namų ir tikisi, kad likimas jam paruošė daugiau nei niekuo iš kitų neišsiskiriančio runciuko gyvenimą prieglaudoje.

Garis kastruotas, ženklintas, skiepytas, apie 2–4 metų. Šiuo metu katinas yra Kauno „Nuaro“ prieglaudoje. Jei jis jums patiko, kviečiame atvykti Šv. Gertrūdos g. 46, Kaunas, arba paskambinti tel.: 8 373 22 333.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius