Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 03

Kelias senas sodybas atnaujinusi Vaida: naują namą statyti kainuoja tris kartus brangiau

Kas vienam nieko vertas daiktas, kitam – lobis. Vaidai priklauso būtent tų žmonių kategorijai, kuri sugeba įžvelgti potencialą net ir prasčiausiai atrodančiuose dalykuose. Sosnovskių barščiuose, kurie siekia net ir 4 metrus, paskendusi sodybėlė greičiausiai nesužavėtų nė vieno, bet moteris kartu su šeima kuria tikrus stebuklus.

„Mūsų ir butas yra 1900 m. statybos, vieną atnaujintą sodybą pardavėme, dabartinėje – tvarkomės ir statome naują namą, tad galiu iš patirties pasakyti – naują statyti yra kone tris kartus brangiau“, – dalinasi Vaida. Ji siūlo įsivertinti ir tai, kam esate pasiruošę – ar norite atnaujinti sodybą, ar visgi jūsų tikslas griauti statinį ir statyti iš naujo. Labai svarbu pačiam sau atsakyti, ko norime ir tik tada priimti sprendimą.

Su pašnekove mes kalbamės apie tai, ką žinoti perkant seną sodybą, ką verta atnaujinti ir ko ne, ką saugoti ir kaip neapsirikti.

Kokie ženklai svarbiausi apžiūrint sodybą?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius