Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 01

Klaipėdietis rado laišką butelyje – dabar jaunavedžiams iš Vokietijos rengia staigmeną

Sekmadienio vakarą į redakciją atkeliavo skaitytojo Andriaus iš Klaipėdos laiškas, kuriame vyras rašo, kad ryte po darbo važiuodamas Smiltynės paplūdimiu aptiko bangų išmestą butelį, kuriame – laiškas iš Vokietijos. Tai perskaičius mintyse iškart šmėsteli filmo „Žinutė butelyje“ vaizdiniai. Ši istorija kitokia, tačiau irgi susijusi su meile.
Laiškas butelyje
Smiltynėje rastas butelis su laišku / 15min skaitytojo nuotr.

„Po naktinės pamainos tiesiog sumaniau pravažiuoti pajūriu prieš miegą – dažnai taip darau, galvojau, gal dar bus gintarų išmesta, – 15min sakė Andrius. – Buvo gana stiprus vėjas, jau bandžiau išsukinėti iš paplūdimio ir mano akis užkabino tas gražiai užkimštas butelis. Jo viduje – keletas euro centukų, pagražinimui – kriauklyčių ir susuktas laiškas.“

Skaitytojo nuotr./Smiltynėje rastas butelis su laišku
Skaitytojo nuotr./Smiltynėje rastas butelis su laišku

Vyras pasakojo, kad pajūryje butelio neatkimšo, parsivežė jį namo ir šį malonumą perleido dukrai.

Iš laiško paaiškėjo, kad butelis į Klaipėdos pakrantę atklydo iš Vokietijos. Jame nurodyta data – šių metų liepa. Laiške yra jaunavedžių Inos ir Jano nuotrauka, o šį laišką vestuvių proga parašė Inos kolegos ir iš anksto padėkojo tiems, kurie išpildys laiške nurodytą prašymą.

15min skaitytojo nuotr./Laiškas butelyje
15min skaitytojo nuotr./Laiškas butelyje

Inos kolegos rašo, kad tokių butelių į platųjį pasaulį jie pasiuntė ne vieną, ir kad jų noras yra, jog šie ne stovėtų vietoje, o keliautų. Laiško autoriai prašo žmonių, radusių butelį, parašyti jauniesiems atvirlaiškį ir nurodyti, kur ir kada tas laiškas rastas. Raštelyje pridėtas Inos ir Jano adresas.

„Su žmona nusprendėme, kad nusiųsime jauniesiems atvirlaiškį iš Klaipėdos, kur ir rastas butelis, ir palinkėsime laimingo gyvenimo“, – sakė pašnekovas.

Paklaustas, ar yra tekę rasti daugiau tokių įdomesnių radinių, ponas Andrius sakė, kad tai pirmas kartas, bet pridūrė, kad Baltija šiemet labai dosni – po audrų į krantą jūra išmetė daug gintaro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius