Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 04

Konkurso „Mano kiemas“ dalyvė Julija: „Kiekvienas mūsų šeimoje turi mylimiausią medelį“

Konkurso „Mano kiemas“ dalyvė Julija, kartu su vyru gyvenanti Vilniaus rajone, Saldenės kaime, sukūrė jaukų ir estetišką kiemo vaizdą.
Konkurso „Mano kiemas“ dalyvės Julijos kiemas
Konkurso „Mano kiemas“ dalyvės Julijos kiemas / Asmeninio archyvo nuotr.

„Mes su vyru naujokai šioje sferoje, ir tai mūsų pirmas kiemas, pirmi įspūdžiai, pirmas įgyvendintas sodininkų projektas. Kiemas – tai tavo namo veidas, veidas šeimininkų, kurie ten gyvena. Visada norėjome kažko paprasto, neapkrauto ir gražaus, kad grįždami po darbu įvažiuotume į kiemą, kuris mielas širdžiai“, – sako Julija.

Moteris pasakoja, kad viską kartu su vyru sukūrė per vienerius metus. „Žinojome, ko norime, ir tai buvo paskatinimas kuo greičiau sutvarkyti aplinką prie namų – vidų įsirengėme vėliau.

Mano vyras nelabai mėgsta žydinčias gėles, todėl kieme daugiau visžalių augalų, o žydi viena, tačiau nuostabi hortenzija. Taip pat kiekvienas šeimos narys turime mylimiausią medelį. Mums patinka neperkrautas minimalizmas, o rūpintis aplinka tiek man, tiek vyrui – tikras malonumas“, – teigia Julija.

Asmeninio archyvo nuotr. /Konkurso „Mano kiemas“ dalyvės Julijos kiemas
Asmeninio archyvo nuotr. /Konkurso „Mano kiemas“ dalyvės Julijos kiemas

Šiuo metu poros kiemas sulaukia daug dėmesio ir pagyrų, tad šeima svajoja apželdinti erdvę ir už tvoros, kad kieme dar labiau atsispindėtų šeimininkų veidą.

Visus negalinčius atsispirti įvairioms apželdinimo idėjoms, besidomintiems dailaus kraštovaizdžio kūrimu ar tiesiog norintiems pasidalinti savo sukurtos, akį traukiančios aplinkos idėjomis, kviečiame dalyvauti konkurse „Мano kiemas“. Konkurso taisyklės: 1. Pildykite anketą prisegdami savo kiemo, sodybos nuotraukas ar vaizdo įrašus. 2. Aprašykite, per kiek laiko sukūrėte savo kiemo aplinką, kaip puoselėjate savo sodybą, sodą, gėlyną, bei kuriame mieste ar rajone tas sukurtas grožis yra. 3. Būtinai parašykite savo vardą, pavardę, telefono nr., kad galėtume su jumis susisiekti.
Ačiū, kad dalyvaujate!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius