Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 02

Konkurso „Mano kiemas“ dalyviai Macijauskai: „Norime, kad gražu būtų visus metus“

Du dešimtmečius 9 arų sklype Šiauliuose Albertas ir Marytė Macijauskai kuria tikrą pasaką.
Konkurso „Mano kiemas“ dalyvių Macijauskų sodyba
Konkurso „Mano kiemas“ dalyvių Macijauskų sodyba / Asmeninio archyvo nuotr.

Jų sodyboje gausu dailių augalų derinių, įdėto triūso ir išpuoselėtos aplinkos. Albertas sako, kad idėjos gimsta nejučia – žiūri, derini augalus ir bandymų būdu sodyboje gimsta nuostabūs vaizdai: „Auginame ne tik sezoninius augalus – tikslas, kad būtų gražu visus metus, todėl mūsų sodyboje visais metų laikais yra ką pamatyti. Grožio suteikia spygliuočiai, visžaliai augalai, ryškiai žydinčios gėlės.“

Macijauskų šeimoje abudu – tiek Albertas, tiek Marytė – rūpinasi sodo grožiu, kiekvienas prisideda prie darbų: „Savaitgaliais ar po darbo išeini į lauką, išvedi šuniukus, pamatai – žolytę išrauni“, – apie priežiūrą pasakoja sodybos šeimininkas.

Asmeninio archyvo nuotr. /Konkurso „Mano kiemas“ dalyvių Macijauskų sodyba
Asmeninio archyvo nuotr. /Konkurso „Mano kiemas“ dalyvių Macijauskų sodyba

Dabar jam prie širdies ir vasaros pabaigą įprasminančios gėlės veronikos, ežiuolės. „Mums nereikia egzotinių augalų, kad galėtume pasigirti. Svarbiau, kad viskas derėtų tarpusavyje ir visus metus džiugintų“, – pasakoja Albertas.

Paganykite akis!

Visus konkurso dalyvių kiemus bei sodybas galite apžiūrėti ČIA.

Visus negalinčius atsispirti įvairioms apželdinimo idėjoms, besidomintiems dailaus kraštovaizdžio kūrimu ar tiesiog norintiems pasidalinti savo sukurtos, akį traukiančios aplinkos idėjomis, kviečiame dalyvauti konkurse „Мano kiemas“. Konkurso taisyklės: 1. Pildykite anketą prisegdami savo kiemo, sodybos nuotraukas ar vaizdo įrašus. 2. Aprašykite, per kiek laiko sukūrėte savo kiemo aplinką, kaip puoselėjate savo sodybą, sodą, gėlyną, bei kuriame mieste ar rajone tas sukurtas grožis yra. 3. Būtinai parašykite savo vardą, pavardę, telefono nr., kad galėtume su jumis susisiekti.
Ačiū, kad dalyvaujate!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius